Hlavní obsah

Tajemství mladistvé pleti Jennifer Lopez? Olivový olej!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Jennifer Lopez se pustila do podnikání v oblasti kosmetiky. Založila společnost JLo Beauty, kde začala v lednu 2021 prodávat svoji první kosmetickou řadu. Její hlavní ingrediencí je olivový olej. Kdo další ze slavných žen také navrhuje vlastní krémy a líčidla?

Článek

Když máte kapitál, zvučné jméno a vizi, jakou kosmetiku chcete prodávat, proč si nezaložit vlastní značku? Mezi celebrity, které se vrhly do obchodování s vlastní řadou líčidel a krémů, se nedávno zařadila i Jennifer Lopez (51).

O tom, že její značka JLo Beauty má velkou šanci uspět, nepochybujeme. Kdo by nechtěl vypadat jako americká zpěvačka, která očividně odolává zákonům stárnutí? Ale první reakce byly dost překvapivé.

JLo Beauty

JLo Beauty má slogan: Krása nemá žádné datum spotřeby. Cílem těchto kosmetických produktů je, aby pleť zářila a byla hydratovaná. Zlatým hřebem kolekce americké zpěvačky je pleťová maska, která podle jejích slov zanechá pleť bez vrásek a ubere 10 let. Hrdě to ukazuje odlíčená na videu  na Instagramu.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Lopez ukázala na svém Instagramu, co s pletí dokáže její plátýnková maskaFoto: Profimedia.cz

To jí ale fanoušci moc nevěří. Nařkli ji, že svým zákaznicím lže a že je za tím určitě něco jiného než jen krémy. Takovou pleť přece v jednapadesáti nemůže mít nikdo! Zpěvačka se ale dušuje, že nikdy nepodstoupila botox  ani chirurgické úpravy. Neodsuzuje to, ale pro ni to prý není. Věřte, nebo nevěřte.

Olivový olej proti vráskám

Produkty JLo Beauty obsahují „tekuté zlato“, což pro zpěvačku znamená komplex obsahující výtažky z olivového oleje, který má na pleť blahodárné účinky díky vysokému obsahu antioxidantů. Za tohle zjištění vděčí své mamince, která ho běžně používala ke zkrášlení pokožky. Po ní má prý také genetické dispozice k mladistvé pleti.

Foto: Profimedia.cz

Snímek ze spotu pro JLo BeautyFoto: Profimedia.cz

5 anti-aging zásad podle JLo

Jennifer Lopez nespoléhá ale jen na genetiku. Řídí se pěti zásadami: osm hodin spánku, vhodné doplňky stravy, vždy používat krém s SPF proti sluníčku, anti-age sérum a dodržování pravidel zdravého životního stylu. To znamená nepít alkohol, nekouřit, cvičit , jíst zdravě a být pozitivně naladěná.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Lopez se svými zkrášlujícími produktyFoto: Profimedia.cz

Její kosmetika by měla být luxusní, ale za dostupné ceny. Například sérum pro zářivou pleť pořídíte v přepočtu za 2500 korun, zázračnou masku (3 kusy v jednom balení) za 1000 korun. Prozatím je možné koupit produkty jen v Americe a Kanadě, ale JLo plánuje expandovat do světa. Nám nezbývá než čekat a v pohodlí domova se namazat olivovým olejem ze špajzu.

Další VIP kosmetika

Foto: Profimedia.cz

Zleva: Takhle prezentují svou vlastní řadu kosmetiky zpěvačky Rihanna, Lady Gaga a Selena GomezFoto: Profimedia.cz

Dekorativní kosmetiku navrhuje i Lady Gaga (34) proslulá svou vášní pro extravagantní líčení, její značka se jmenuje Haus Laboratories. Zpěvačka Selena Gomez (28) má zase kolekci s názvem Rare Beauty. A Rihannina (32) kosmetika s názvem Fenty Beauty se prodává i v Česku. Nejdřív vzala trh útokem díky obrovské škále odstínů make-upů, nyní portfolio rozšířila i o pečující produkty. U nás seženete také značku Florence by Mills od mladičké herečky Millie Bobby Brown (16), která se proslavila díky seriálu Stranger Things (2016–2020).

Z Češek se na vlastní dekorativní kosmetiku zaměřuje blogerka Anežka Chudílková (26) se značkou Not So Funny Any nebo blogerka Petra Vančurová, kterou můžete znát spíš jako Petru Lovely Hair.

Související témata:

Načítám