Hlavní obsah

Celebrity, které statečně bojovaly se závislostí na sexu

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Znovu a znovu. Jedno vyvrcholení přece nestačí! Stejně jako jedno neslušné video. Posedlost sexem není jen mýtus. Kdo ji okusil na vlastní kůži a koho stála kariéru i manželství?

Článek

Člověk může být závislý na cigaretách, alkoholu, čokoládě, partnerovi, ale i sexu. Nadměrná potřeba sebeuspokojování, pohlavního styku, posedlost intimními fantaziemi a nutkavé sledování filmů pro dospělé je skutečně diagnostikována jako duševní choroba, která vyžaduje lékařské ošetření. Své o tom vědí i známé tváře, které se k sexuální závislosti (většinou po provalené nevěře) přihlásily.

Sexuální maniak David Duchovny

Honil mimozemšťany a v soukromí i rozkoš. David Duchovny (60) coby slavný agent Fox Mulder ze seriálu Akta X, který se těšil popularitě v letech 1993–2001, uvedl, že v roce 2008 dobrovolně nastoupil na léčení pro sexuálně závislé. Prý si od toho sliboval záchranu manželství s tehdejší partnerkou Téou Leoni (55). Právní zástupce herce Stanton Stein prostřednictvím časopisu People po propuštění Duchovnyho prohlásil, že úspěšně dokončil léčbu a je připraven zahájit práci na novém filmu. Jenže stejně už bylo pozdě, žena ho opustila.

Foto: Profimedia.cz

Aby si zachránil manželství, podstoupil léčbu závislosti na sexu. Na dnes už exmanželku to ale dojem neudělaloFoto: Profimedia.cz

Průšvihářka Lindsay Lohan

Kariéra původně slibné herečky Lindsay Lohan (34) vzala za své, když se u ní objevila závislost na alkoholu a kokainu. Zdrogovaná a opilá si užívala sexu s kdekým, což omlouvala výroky typu: „Být herečkou je náročné. Cítím se osamělá a nesnáším, když musím spát sama. Líbí se mi být v různých vztazích. A ne, nejsem blázen, jen mám ráda sex.“ Momentálně si vydělává natáčením reklam a prodejem vlastních šperků. Tak snad už to ta holka jednou provždy zvládne.

Foto: Profimedia.cz

U Lindsey není jasné, jestli nešlo spíš o chování pod vlivem drog než radost ze sexuFoto: Profimedia.cz

Chlípník Michael Douglas

Michael Douglas (76), který celý život miluje krásné ženy, ve své biografii z roku 2012 připustil posedlost sexem, stejně jako alkoholismus a pobyt v odvykacím sanatoriu. Ostatně, závislosti má v rodině. Jeho nevlastní bratr Eric Douglas zemřel ve 46 letech na předávkování drogami, syn za obchodování s nimi seděl ve vězení. Michaelovo první manželství se rozpadlo kvůli sériovému cizoložství a to současné, s velšskou kráskou Catherine Zeta-Jones (51), je poznamenané několika krizemi.

Foto: Profimedia.cz

Sex, drogy a rokenrol by mohlo být motem rodu DouglasůFoto: Profimedia.cz

Šokovaný Colin Farrell

I irský herec Colin Farrell (44) bojoval se závislostí na alkoholu a sexu a v roce 2005 podstoupil léčbu. Stalo se tak poté, co se na veřejnost „omylem“ dostala nahrávka videa s modelkou Nicole Narain (46). Že si na ní nevyprávěli pohádky, je snad jasné. Colin za únik pásky na veřejnost Nicole zažaloval, soudní proces nakonec skončil smírně. A to je náhodička! 4. listopadu 2009 se tato čokoládová modelka Playboye objevila v americkém pořadu Joy Behar Show, kde taktéž diskutovala o své sexuální závislosti. Vrána k vráně?

Foto: Profimedia.cz

A proč to neříct: Farell je znám i díky své velikosti...Foto: Profimedia.cz

Zhýralý Tiger Woods

Proměna Tigera Woodse (45) ze šťastně ženaté golfové ikony k sexu posedlé bytosti je legendární. Spouštěčem byla zpráva o aféře s krásnou manažerkou nočního klubu Rachel Uchitel (46) v roce 2009. Pak už to šlo ráz na ráz. Jedna žena za druhou hlásila, že měla se sportovcem poměr. Když už nebylo zbytí, Tiger veřejně přiznal své chyby a prostopášně prohlásil, že by mu to všechno doma i u okolí mohlo projít. Cože? Tak to ani náhodou. Následoval drahý rozvod se zdrcenou manželkou Elin Nordegren (41), která se jako jedna z posledních dozvěděla, co je její manžel vlastně zač. Sex s muži? Trojka? Bože, ať už se ke mně ani nepřibližuje!

Foto: Profimedia.cz

Woods je jako smrtka – bere všechnoFoto: Profimedia.cz

Nezkrotná Amy Winehouse

Rok 2008, britský bulvární plátek Daily Mail a údajný milenec Amy Winehouse (†27) Alex Haines (36). Co z toho asi mohlo vzniknout? Přiznání. Alex, který si s britskou jazzovou, soulovou a rhytm'n'bluesovou zpěvačkou začal, když její manžel Blake Fielder-Civil (38) seděl za mřížemi, na ni prásknul, že byla závislá nejen na drogách, ale i sexu. „Bylo to jako mít vlastní malou pornohvězdu. Amy byla tak divoká – pořád to chtěla,“ svěřil se milenec. Tahle slova byla na manžela příliš. O pár měsíců později oznámil, že požádal o rozvod, protože mu jeho žena byla nevěrná. Poprvé, podruhé? Kdo ví.  Jelikož Amy je členkou klubu 27, vzala si svá tajemství do hrobu.

Foto: Profimedia.cz

I Angelika byla nezkrotná, tak proč by taková nemohla být i Amy?Foto: Profimedia.cz

Reklama