Hlavní obsah

Zvířátka z ručníků? Stačí jednoduše poskládat!

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Také jste na dovolené u moře obdivovali labutě, které vám personál nachystal z ručníků a položil na postel? Možná vás překvapí, jak snadno si je lze vyrobit – stejně jako třeba medvídka nebo zajíčka.

Článek

Nachystejte dětem nebo návštěvám překvapení a čisté ručníky (Umíte je správně prát?) poskládejte zcela netradičně. Za pár minut z nich může být labuť, medvídek nebo zajíček. Není to tak složité, jak byste možná mysleli.

Na zvířátka stačí jen ručník a gumičky

Malý medvídek nebo zajíček, který se změní v praktický ručník, může být roztomilou dekorací do pokojíčku nebo koupelny. Stoprocentně potěšíte děti a labutí na posteli zas návštěvu – možná jí to připomene dovolenou v hotelu u moře, kde personál často vítá hosty právě takovou maličkostí.

Medvídek nebo zajíček poslouží i jako hračka nebo „usínáček“ do auta nebo letadla na dlouhé cesty. Nezaberou místo, a až se jich děti nabaží, změní se zpět v praktického pomocníka. Lze je poskládat jak z malých, tak i velkých ručníků a budete k tomu potřebovat jen pár gumiček, nejlépe v barvě látky, aby nebyly příliš nápadné.

Jak vidíte na videu, není výroba nějak zásadně složitá. Tak to zkuste!

Reklama

Načítám