Hlavní obsah
Fazole červené sterilované v nálevu
Nutriční hodnoty na 100 g/ml | |
---|---|
Energie | 430 kJ |
Bílkoviny | 7,5 g |
Tuky | 0,6 g |
Sacharidy | 16 g |
Sůl | 0,6 g |
SAFA | 0,2 g |
Vláknina | 6 g |
Cukry | 1,6 g |
Luštěniny jsou dobrým zdrojem bílkovin, vitaminů (zejména skupiny B) a vlákniny. Díky svému složení a nízkému glykemickému indexu je vhodné luštěniny zařazovat do jídelníčku. Výhodou sterilovaných fazolí je velmi rychlá příprava.
Náhrada potraviny
Fazole je vhodné zařazovat do jídelníčku, při redukci hmotnosti nekonzumujte velké množství a část nahraďte zeleninou. Fazole můžete nahradit jinými luštěninami, které mají velmi podobné složení.
Načítám
Postranní panel
Reklama
Reklama