Hlavní obsah
Sleď marinovaný v octovém nálevu
Nutriční hodnoty na 100 g/ml | |
---|---|
Energie | 390 kJ |
Bílkoviny | 16 g |
Tuky | 3 g |
Sacharidy | 0 g |
Sůl | 2 g |
SAFA | 0,84 g |
Vláknina | 0 g |
Cukry | 0 g |
Ryby je obecně vhodné zařazovat do jídelníčku, jsou zdrojem hodnotných lehce stravitelných bílkovin, zdraví prospěšných tuků, minerálních látek a vitaminů. Mořské ryby jsou významným zdrojem jodu a omega 3 mastných kyselin, které působí příznivě na kardiovaskulární systém. Sleď sám o sobě obsahuje poměrně velké množství tuku, jedná se však o tuk s příznivým složením mastných kyselin. V tomto výrobku není přidán žádný další tuk, můžete ho proto zařadit do jídelníčku.
Náhrada potraviny
Tento výrobek můžete zařazovat do jídelníčku, ještě lepší alternativou jsou vhodně upravené čerstvé ryby.
Načítám
Postranní panel
Reklama
Reklama