Hlavní obsah
Klíčky pšeničné
| Nutriční hodnoty na 100 g/ml | |
|---|---|
| Energie | 1 260 kJ |
| Bílkoviny | 24,4 g |
| Tuky | 7,8 g |
| Sacharidy | 33 g |
| Sůl | 0,01 g |
| SAFA | 1 g |
| Vláknina | 33,4 g |
| Cukry | 8,3 g |
Klíčky jsou z celého zrna nejbohatším zdrojem živin, obsahují vyšší množství kvalitních bílkovin, tuku s vhodným složením mastných kyselin, vitaminů (B, E) a minerálních látek. Lze je konzumovat přímo například jako přídavek do jogurtu nebo salátů nebo se melou na prášek, který lze využít při pečení a vaření.
Náhrada potraviny
Klíčky mají příznivé složení a je vhodné je v malém množství konzumovat.
Načítám
Postranní panel
Reklama
Reklama






