Hlavní obsah
Cukr vanilkový
| Nutriční hodnoty na 100 g/ml | |
|---|---|
| Energie | 1 675 kJ | 
| Bílkoviny | 0 g | 
| Tuky | 0 g | 
| Sacharidy | 97,4 g | 
| Sůl | 0 g | 
| SAFA | 0 g | 
| Vláknina | 0 g | 
| Cukry | 95 g | 
Jedná se o cukr ochucený vanilkou. Z výživového hlediska se jedná prakticky o čistý cukr, tedy pouze o zdroj energie bez žádného přínosu příznivých látek. Jeho konzumaci se proto snažte co nejvíce omezit.
Náhrada potraviny
K ochucení pokrmů je vhodnější použít samotnou vanilku nebo vanilkové aroma, pokud vyžadujete sladkou chuť, zkombinujte ji s nízkokalorickým či nekalorickým sladidlem.
Náročnost Nízká
Načítám
Postranní panel
Reklama
Reklama






