Hlavní obsah
Lahůdkový sýrový salát
| Nutriční hodnoty na 100 g/ml | |
|---|---|
| Energie | 1 060 kJ |
| Bílkoviny | 14 g |
| Tuky | 20 g |
| Sacharidy | 4 g |
| Sůl | 1,6 g |
| SAFA | 4 g |
| Vláknina | 1 g |
| Cukry | 1 g |
Ingredience: 37 g tvrdého sýra, 19 g měkkého salámu, 7 g sterilovaných okurek, 6 g celeru, 3 g cibule, 10 g vajec, 9 g majonézy, 9 g bílého jogurtu, sůl Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury studených pokrmů Tento salát obsahuje mnoho tuku s nepříznivým složením a je energeticky příliš vydatný, proto ho do jídelníčku nezařazujte.
Náhrada potraviny
Vhodnější jsou saláty s menším množstvím tuku s příznivějším složením, například luštěninové nebo rybí, ideálně takové, které neobsahují majonézu.
Náročnost Střední
Načítám
Postranní panel
Reklama
Reklama






