Hlavní obsah
Hrášek sterilovaný Bonduelle
| Nutriční hodnoty na 100 g/ml | |
|---|---|
| Energie | 307 kJ |
| Bílkoviny | 5,5 g |
| Tuky | 0,7 g |
| Sacharidy | 7,4 g |
| Sůl | 0,73 g |
| SAFA | 0,1 g |
| Vláknina | 7,8 g |
| Cukry | 2,6 g |
Pokud je zelenina zpracována vhodným způsobem a jedná se o kvalitní suroviny, zachovává si i sterilovaná zelenina řadu příznivých látek. Hrášek má oproti většině ostatních druhů zeleniny vyšší obsah bílkovin a sacharidů. Sterilovaný hrášek je možné zařadit do jídelníčku, má však mírně vyšší energetickou hodnotu, nekonzumujte proto větší množství a započítejte ho do denního energetického příjmu.
Náhrada potraviny
Při redukci hmotnosti je vhodnější volit jiné druhy zeleniny, které mají nižší energetickou hodnotu.
Náročnost Střední
Načítám
Postranní panel
Reklama
Reklama






