Hlavní obsah

20 let a dost?! Kteří slavní muži opustili své manželky po dlouhých letech?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

O víkendu se poprvé společně na veřejnosti objevili herec Ewan McGregor a herečka Mary Elizabeth Winstead. Co je na tom znepokojivého? Že je herec dvaadvacet let ženatý s Eve Mavrakis a mají čtyři děti.

Článek

Člověk by si rád naivně myslel, že jakmile se v manželství překlene prvních dvacet let, už to bude asi do konce života. Omyl. Berou-li se zamilovaní okolo dvacátého, třicátého roku života, pak po dvaceti letech manželství na muže často dopadá krize středního věku. Potřebuje si něco dokázat a dost často k tomu slouží mladší milenka.

Také máte ve svém okolí někoho, komu se manželství rozpadlo po desítkách let? Jsou-li ve vaší blízkosti jen samé šťastné páry, kde nevěra je slovo, na které sedá prach a pokrývají ho pavučiny, pak žijete v idylickém světě, který vám druzí mohou jen přát. Stačí se totiž porozhlédnout a uvidíte, že realita bývá často trochu jiná. Nejen Ewan McGregor potřeboval zřejmě hledat své ztracené mládí jinde…

Ewan McGregor (46)

Není to tak dlouho, co byl slavný herec vyfotografován, jak se líbá se svojí o čtrnáct let mladší kolegyní Mary Elizabeth Winstead (32), se kterou hraje v seriálu „Fargo“. To okamžitě vyvolalo mnoho otázek, protože hvězda „Trainspottingu“ (1996) je stále manželem Francouzky Eve Mavrakis (51) – brali se před dvaadvaceti lety a mají spolu čtyři dcery. Ewan McGregor přiznal, že od května s rodinou nežije. Ve stejnou dobu se Mary Elizabeth Winstead rozešla se svým manželem, scenáristou Rileym Stearnsem (31). Náhoda?

Foto: Profimedia.cz

Ewan McGregor vztah s Mary Elizabeth Winstead dlouho tajil, na veřejnosti se spolu ukázali až teď o víkenduFoto: Profimedia.cz

Arnold Schwarzenegger (70)

Před šesti lety vyplula na povrch hercova nevěra s pomocnicí v domácnosti Mildred Baenou (57). Mají spolu syna Josepha (20), který se dokonce narodil ve stejnou dobu jako Arnoldův manželský syn Christopher. Možná i proto nesla hercova žena Maria Shriver (62) celou situaci tak těžce a po pětadvaceti letech manželství požádala o rozvod. Později se přihlásily další ženy, které tvrdily, že prošly Terminátorovou ložnicí. Nicméně rozvod nebyl dodnes ukončen, Arnold Schwarzenegger se k tomu nějak nemá, byť je už od roku 2012 jeho partnerkou fyzioterapeutka Heather Milligan (41).

Foto: Profimedia.cz

Slavný Terminátor chodí od roku 2012 s Heather MilliganFoto: Profimedia.cz

Harrison Ford (75)

Nedá se říct, že by se slavný představitel Indiany Jonese nesnažil. První manželství s Mary Marquardt vydrželo patnáct let, brali se v roce 1964. Ještě když byli svoji, seznámil se herec v roce 1976 (tedy necelé tři roky před rozvodem) s Melissou Mathison (†65). Jejich manželství se o osmnáct let později rozpadlo, pár byl však oficiálně rozveden v roce 2004, a dokonce jde o jeden z nejdražších rozvodů Hollywoodu: Melissa vysoudila něco mezi 85 a 118 miliony dolarů (přesná suma není jasná, informace se liší). Peníze zřejmě nepotřebovala, jako scenáristka – mimo jiné i úspěšného snímku „E.T. – Mimozemšťan“ (1982) – jich měla dost. Že by pomsta za „neslučitelné rozdíly“, což byl hlavní důvod rozvodu? V současné době má Harrison Ford za manželku herečku Calistu Flockhart (53).

Foto: Profimedia.cz

Harrison Ford si v roce 2010 vzal Calistu Flockhart Foto: Profimedia.cz

Anthony Hopkins (79)

Jeden má pocit, že je to skoro až nespravedlivé! Tak dlouhou dobu budujete to společné, až se muž po téměř třech dekádách zakouká jinde a vaše snaha je stejně platná jako mrtvému zimník. Takovým příkladem je i manželství Anthonyho Hopkinse a Jennifer Lynton (70). Byli spolu 29 let, když herec potkal Stellu Arroyave (61), obchodnici se starožitnostmi. V roce 2002 se s manželkou rozvedl a o rok později se paní Hopkins stala o osmnáct let mladší Stella.

Foto: Profimedia.cz

Obchodnice se starožitnostmi Stella Arroyave byla na správném místě ve správnou chvíliFoto: Profimedia.cz

Clint Eastwood (87)

Je skoro s podivem, že tenhle vyhlášený sukničkář vydržel v manželství 31 let! Nebo tedy spíše z druhé strany – jeho žena Maggie Johnson (86) měla zřejmě svatou trpělivost, když s ním byla tak dlouho. Brali se v roce 1953 a rozvedeni byli oficiálně v roce 1984. Roku 1996 si Clint Eastwood vzal o pětatřicet let mladší Dinu Ruiz (52), ale ani vedle ní se zřejmě neuklidnil, manželství skončilo v roce 2014. O tom, jaký je známý filmový tvůrce záletník, svědčí i to, že má sedm dětí s pěti různými ženami. Někteří jeho nemanželští potomci se narodili i v dobách, kdy byl „šťastně ženatý“.

Foto: Profimedia.cz

Clint Eastwood má sedm dětí s pěti různými ženami Foto: Profimedia.cz

Robin Williams (†63)

O mrtvých jen dobře, ale ani slavný komik nepatřil mezi muže „a žili spolu šťastně až do smrti“. Jeho manželka Marsha Garces (61) požádala v roce 2008 o rozvod, tehdy byli svoji 19 let. Důvodem byly „neslučitelné rozdíly“ – ty byly mimochodem i důvodem rozvodové žádosti v případě Jennifer Aniston (48) a Brada Pitta (53), který v tu dobu chodil s Angelinou Jolie (42). Před Marshou Garces byl Robin Williams už jednou ženatý – s Valerií Velardi měli dokonce syna. A teď pozor – Marsha Garces byla jeho chůvou!

Foto: Profimedia.cz

Robin Williams si vzal chůvu svého prvorozeného syna. Ani s ní, s Marshou Garces, to nevyšloFoto: Profimedia.cz

Cuba Gooding Jr. (49)

Více než dvacetileté manželství nevydrželo ani herci známému z filmů „Pearl Harbor“ (2001) nebo „Smrtící epidemie“ (1195). Saru Kapfer (48) přitom znal od střední a oženil se s ní v roce 1994. Mají tři děti, syny Spencera (17) a Masona (21) a dvanáctiletou dceru Piper. Pár souhlasil se střídavou péčí a herec se nechal slyšet, že svoji bývalou ženu bude po rozvodu podporovat, aby jeho dcera u matky nestrádala. Mimochodem: důvodem k rozvodu byly časté večírky, kterých se herec účastnil, a s tím spojené opakované nevěry.

Foto: Profimedia.cz

Sara Kapfer manžela doprovázela do společnosti i v době, kdy se s ním už rozvádělaFoto: Profimedia.cz

Máte podobný příběh ve svém okolí?

Reklama

Související témata:

Načítám