Hlavní obsah

3 přechodné outfity aneb Když nevíte co na sebe

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co nosit právě teď, na konci léta a na počátku podzimu? Zkuste netradiční zavinovací bundičky, zkrácené sako nebo úpletovou midisukni, která zahřeje, a zvládnete tak vyrazit i bez silonek. Podívejte se na tři přechodné outfity s nejnovějšími trendy.

Článek

Když inspirace dochází... Ochladilo se, vy stále nosíte letní oblečení a přemýšlíte, co na sebe? Není horké léto ani studený podzim a člověk občas moc neví, co si obléct. Podívejte se na video, které nabízí staronové trendy i zajímavé kombinace právě na období, které je teď.

První outfit vynikne především na štíhlé postavě, nebo pokud se nebojíte ukázat křivky. Pomalu, ale jistě se do obchodů zase vkrádají kratší saka a hitem je zkrácený blejzr, tak toho využijte. Možná vás překvapí kaliopky, ale i ty patří k současným trendům. A budou vypadat skvěle také k oversized kabátku nebo džísce.

Druhá kombinace je ležérní a velmi pohodlná. Úpletová sukně v kombinaci s pleteným crop topem je ztlumená jednoduchým černým sakem a nikdy nezklame. K tomu přidejte velkou kabelku přes rameno, která pojme vše, co během dne potřebujete.

Korzetový top a náušnice s perlami versus slim džíny a tenisky? Třetí outfit je zajímavý mix volnočasového a večerního stylu. Co místo křiváku zkusit na přelomu léta a podzimu lehkou zavinovací bundičku?

Za půjčení oblečení a doplňků na natáčení děkujeme značkám Mohito, Reserved, Mango, F, Gate, H a Zara.

Reklama

Související témata:

Načítám