Hlavní obsah

Jednou a dost? Tito slavní si vzali dvakrát stejnou osobu!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Říká se, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíš. Jenže pak je tu také rčení, že láska je slepá. A tak někdy city zvítězí nad rozumem a člověk se vrátí k bývalému partnerovi – stejně jako tito slavní. Vyšlo jim to napodruhé?

Článek

Možná se vám to zdá nepochopitelné a sami byste raději upsali duši ďáblu než se vrátit do vztahu s bývalým parterem. Jenže někdy tomu okolnosti chtějí jinak. Stačí, abyste se potkali v nevhodnou chvíli, kdy každý chce od života něco jiného, případně jste své rozhodnutí uspěchali... Rázem máte argument se do vztahu o několik let později vrátit. Anebo jste zaslepení láskou, která nefungovala napoprvé a ani napodruhé to nebude lepší. Ostatně – podívejte se, co do chomoutu s tím samým člověkem přivedlo tyto známé osobnosti.

Nicole Vaidišová (29) a Radek Štěpánek (39)

Slavný tenista Radek Štěpánek a Nicole Vaidišová jsou příkladem, že opakované vztahy mohou fungovat. Alespoň zatím to tak vypadá. První svatbu měli v roce 2010, kdy bylo Nicole dvacet. Manželství vydrželo tři roky, poté šli od sebe a každý si vyzkoušel i jiné vztahy. Opět se shledali v roce 2016 a pokusili se o návrat. Ten se jim definitivně podařil o rok později. Letos v květnu se vzali a před měsícem se jim narodila dcera Stella. Tak třeba je to tentokrát to pravé.

Foto: Profimedia.cz

První svatbu měla tenisová dvojice v roce 2010, podruhé se vzali před pár měsíci Foto: Profimedia.cz

Pamela Anderson (51) a Rick Salomon (49)

Hvězdná plavčice, kterou proslavily zejména vnady, spadá přesně do kategorie špatného výběru. Ani napodruhé to totiž nevyšlo. Pamela Anderson si v říjnu 2007 vzala profesionálního pokerového hráče Ricka Salomona, ale už napřesrok žádali o rozvod. Pár let byli bez sebe, ale v roce 2014 už opět stáli před oltářem. Druhé manželství však netrvalo déle než to první. „Je to stejné, jako když vracíte něco, co vám nechutná, zpátky do ledničky. Stejně po tom později zase sáhnete. A pořád to nebude dobré,“ řekla po druhém rozvodu v talkshow Ellen DeGeneres (60).

Foto: Profimedia.cz

Hvězdě „Pobřežní hlídky“ manželství se stejným mužem nevyšlo ani napodruhé Foto: Profimedia.cz

Elizabeth Taylor (†79) a Richard Burton (†68)

Láska mezi Elizabeth Taylor a Richardem Burtonem byla skutečně románová. Nedokázali být ani spolu, ani bez sebe. První svatbu měli v roce 1964, poté co se seznámili při natáčení filmu „Kleopatra“ (1963). O deset let později se rozvedli, ale zřejmě to bylo unáhlené rozhodnutí. Roku 1975 se totiž vzali podruhé. Jenže problémy byly tak zásadní, že se po roce opět rozhodli manželství ukončit. Jejich vztah byl plný emocí, bohužel jak pozitivních, tak negativních. „Všichni muži po Richardovi byli v mém životě jen proto, aby mi pomáhali z kabátu a drželi dveře. Byli jen společníky,“ řekla později herečka o své nehynoucí lásce k Richardu Burtonovi. 

Foto: Profimedia.cz

Vztah Richarda Burtona a Elizabeth Taylor byl jako z románu. Milovali se a nenáviděli zároveň Foto: Profimedia.cz

Eminem (45) a Kimberly Ann Scott (43)

Podruhé do manželství se stejnou ženou se vrhl i rebelující raper Eminem. Poprvé se s Kimberly Ann Scott oženil roku 1999. Tehdy už měli čtyřletou dceru Hailie Jade (22) a jejich vztah prošel vážnou krizí: v roce 1996 Kimberly i s holčičkou od Eminema odešla, jeho to zlomilo a sáhl si na život. Naštěstí to nedotáhl do konce. O tři léta později se mu podařilo získat své holky zpátky, a aby lásku utvrdil, vzal si Kimberly za ženu. Jenže v roce 2001 se rozvedli. O pět let později zkusili vztah opět slepit, ale manželství tentokrát vydrželo jen asi půl roku. Po několika excesech s drogami a porušováním zákona byla Hailie matce odebrána a do péče ji získal Eminem.

Foto: Profimedia.cz

Eminem se s Kimberly setkal už na střední škole, vztah ale nefungoval ani tenkrát, ani když se vzali podruhé Foto: Profimedia.cz

Melanie Griffith (61) a Don Johnson (68)

Ačkoliv mají lidé herečku Melanii Griffith spojenou spíše s Antoniem Banderasem (58), jejím životem proplul ještě jeden důležitý muž. A hned dvakrát! Je jím Don Johnson. Vzala si ho v roce 1976, kdy jí bylo osmnáct (nicméně tehdy už s ním čtyři léta žila). Ještě v tom samém roce se rozvedli. Zdálo se, že tito dva jsou přesně ten pár, který se potkal v nevhodnou dobu, a kdyby to bylo později, mohli by spolu zůstat. A tak to zkusili znovu v roce 1988. O několik měsíců později se jim narodila dcera Dakota Johnson (28). Jenže ani napodruhé vše neklapalo, jak mělo. V roce 1995 se opět rozešli a napřesrok byli rozvedeni. Dodnes ale zůstali přáteli.

Foto: Profimedia.cz

Během druhého manželství se páru narodila dcera Dakota Foto: Profimedia.cz

Jean-Claude van Damme (57) a Gladys Portugues (60)

Drsný herec a šampion bojových umění musí být zároveň i pořádný lamač dívčích srdcí. Nebo to tak aspoň vypadá – má za sebou čtyři rozvody a nedávno odvrátil pátý. Jeho osudovou ženou bude zřejmě Gladys Portugues, v pořadí třetí manželka, se níž má dvě děti, dceru Biancu Bree (27) a syna Kristophera Van Varenberga (31). První svatbu měli v roce 1987 a první rozvod přišel v roce 1992. O sedm let později se k sobě vrátili a znovu se vzali. Roku 2015 procházeli manželskou krizí, ale Jean-Claude van Damme se už rozcházet nechtěl. Prý už toho bylo dost a rozvody nejsou dobré pro děti. Inu, někdo se musí oženit pětkrát, aby to zjistil...

Foto: Profimedia.cz

Drsňák Jean-Claude van Damme nedokázal dvakrát odolat stejné ženě Foto: Profimedia.cz

Byli byste schopní si podruhé vzít stejného partnera? 

Reklama