Hlavní obsah

5 momentů, kdy mu neposílejte erotické esemesky! Proč?

Foto: George Rudy, Shutterstock.com

Foto: George Rudy, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sexting. Spouští chuť na milování a je báječnou formou předehry. Jenže někdy se může obrátit proti vám. V kterých pěti případech erotická komunikace přes písmena nebo fotky není účinná?

Článek

Sexting, tedy elektronické rozesílání textových zpráv, fotografií či videí se sexuálním obsahem, funguje zvlášť dobře, jste-li v čerstvém partnerském vztahu. V těchto chvílích je na maximum využita naléhavost, kterou nově zamilovaná dvojice cítí. Sexting však zpestří i déletrvajícího partnerství a pochvalují si ho i dočasně odloučení milenci. Co se mu nedá upřít?

Buduje sexuální napětí – patří k nejdůležitějším aspektům, které přispívají k uspokojivému sexu. Zároveň je pokladem pro vlastní nastartování libida. Nutno však podotknout, že v jistých případech sexting nefunguje. O těchto situacích se na svém blogu zmiňuje dublinský sexuální kouč Sean Jameson. Na co si dát pozor, když se vám „zapalují lýtka“?

1. Sotva se znáte

Byli jste na schůzce dvakrát nebo váš fyzický kontakt nepřesáhl hranici líbání. Nového partnera příliš neznáte a ani on toho o vás moc neví. Přesto zanedlouho po seznámení dostanete chuť překvapit ho chlípnou esemeskou nebo lascivní fotkou. Možná se váš přítel dovtípí, že se má na co těšit, jelikož ňadra máte větší než jeho bývalá... Anebo se lekne. Ne každý je totiž tak hr. Než zjistíte, do jaké kategorie váš objev patří, dejte si načas a postupujte citlivě, něžně a romanticky (přitvrdit můžete vždy). Jinak by si muž mohl myslet, že na to jdete příliš rychle a agresivně.

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Než pošlete zprávu plnou vášně, dobře si to rozmyslete. Mohly byste partnera odraditFoto: Dean Drobot, Shutterstock.com

2. Není vhodná doba

Partner se vám zmínil, že se nezastaví, jelikož pracuje na uzávěrce. Ale vy máte i přesto pocit, že ho během hektického období potěšíte snímkem ve spodním prádle. Ještě než se rozhodnete udělat podobné gesto, radši se přesvědčte, že je na sexting vhodná doba. Z dobrého záměru se totiž i v tomto případě může stát nepříjemnost. Pokud protějšek na sexy texty nereaguje, pravděpodobně doopravdy nemá čas a vy ho pouze rušíte, tedy nevzrušujete, což ve výsledku může zranit vás.

3. Ztratil zájem

Zasílání erotického materiálu není účinné ani tehdy, když partnera z nějakého důvodu nezajímáte. Možná jste spolu prožili vášnivou noc či dvě, možná jste se docela dobře bavili, jenže to může být všechno. Milenec na vaše sexy vzkazy neodpovídá a již několik dní je zdárně ignoruje? Pak se smiřte s tím, že mu buď ukradli telefon (malá pravděpodobnost), nebo ztratil zájem (mnohem pravděpodobnější možnost). Ve hře může být i návrat k bývalé partnerce či docela jiný důvod, proč na vaše erotické výzvy nereaguje.

4. Zkrátka a dobře na to není

Sexting si mnozí pochvalují jako výbornou formu předehry, ovšem existují lidé, kteří neradi přijímají intimnosti přes mobil nebo sociální sítě. Pakliže je i váš objev na zcela jiné vlně, erotická komunikace tohoto typu mu nebude nic říkat. (Například nerad píše textové zprávy a dlouze přemýšlí, co na ně odpovědět. Nebo sexting rovnou považuje za neúčinnou či směšnou formu zábavy.) Nezlobte se na něj, nejspíš si váš zájem užívá raději přímo, reálně a fyzicky.

5. Má zdravotní problém

Milování je sice forma zábavy, jenže když muž trpí zdravotním či psychickým onemocněním (erektilní dysfunkce, nízká sexuální apetence způsobená vlivem nějakého defektního tělesného vývoje, kdy je snížena tvorba mužských pohlavních hormonů a podobně), může pro něj znamenat stres... A pak z nějakého chlípného materiálu radost mít asi nebude. Svazuje ho handicap, stud, morálka. Tak odložte mobil…

A jak to máte vy? Zabírají na vás elektronické chlípnosti?

Načítám