Hlavní obsah

5 poloh pro žhavý letní sex: Zkuste to na loďce!

Foto: Profimedia

Dovolená na vodě přímo vybízí k dobrodružstvím v sexuFoto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je jedno, jestli léto trávíte na Seči nebo na Slapech. Všude se dá zažít nevšední sexy dobrodružství. Půjčte si lodičku a prohoupejte se k naprosto báječnému milování!

Článek

Letní nuda? Nehrozí! Jak a čím provětráte svůj milostný život? Spisovatelka Linda Sonntag zastává názor, že nic se nemůže podobat milování v loďce. „Pohupování člunu na vlnách dodává báječný pocit volnosti a nespoutanosti a všechny vaše pohyby pěkně zdůrazní,“ rozplývá se ve své knize Hry lásky. Báječný nápad, ale prvotně je nutné upozornit na případná rizika.

Co s sebou?

„Najděte skryté místo a lodičku bezpečně uvažte. Vezměte si s sebou něco k jídlu. Přibalte i dostatek ručníků a popřípadě i pokrývek pro případ, že by nepříjemně foukalo nebo někdo náhodou zabloudil do vaší blízkosti,“ dál radí.

I když to v parném létě zní jako praštěný nápad, deka patří k základům „houpacího sexu“. Proč? Minimalizuje nepohodlí a tlumí tvrdost podlahy loďky, také působí proti otlačení kolen. A co že se v lodičce dá dělat? Tohle je pět možností…

1. Proti sobě

Mezi jednu z nejběžnějších a nejpohodlnějších milostných pozic patří ta, kdy milenci sedí na svých hýždích čelem k sobě a oba mají nohy ohnuté v kolenou. Jedná se o propletenec, během kterého muž přehodí svoje dolní končetiny přes partnerčiny ruce, a ona mu ty svoje protáhne pod podpažím.

Milenci se pohybují dozadu a dopředu ve stejné frekvenci a mají báječný výhled na dění okolo sebe. Akorát muž musí být trochu opatrný při zasouvání, neboť když se nechá unést, penis může často vyklouzávat. Ale jinak je to bezpečná a naprosto ideální pokusná póza. Zkuste ji. Stačí vzít si dlouhou sukni – a nic pod ni…

Foto: Archiv

Tato poloha se ideálně schová pod dlouhou sukniFoto: Archiv

2. Klubko

Když vás nikdo nevyruší, nechte partnera sedět a vy se položte na záda, nohy pokrčené. Muž ty svoje obtočí okolo a přitáhne si vás k sobě. Tato poloha vychází z Kámasútry a je dominantní pro muže. Tempo i hloubka jsou čistě v jeho režii, ale nemyslete si… Pohupování loďky na vlnách mnoho věcí mění. Není to jako na suchu.

Jestli se bojíte, nepřidržujte si rukama vlastní stehna, ale dlaně položte na okraj svojí houpací ložnice. Získáte tak větší pocit kontroly. Chcete se jí naopak zbavit? Předkloňte se…

Foto: Archiv

Můžete se přidržovat okrajů loďkyFoto: Archiv

3. Variace psí polohy

Muži milují milování v psí poloze, neboť to v nich probouzí zvířecí pudy. Skvělé je, že této pozice se nemusíte vzdávat ani na vlnách. Hlavní roli opět sehraje dno loďky. Milenec si sedne a opře se o ruce, vy na něj. Buď tváří v tvář, nebo obráceně. (V této poloze a se správnými pohyby se ženský orgasmus urychluje.) Dochází ke stimulaci bodu G, vlnky veškeré pohyby usnadní a hlavně podpoří. A co když změníte stanoviště?

Foto: Archiv

Psí poloha trochu jinak. Proč by ne?Foto: Archiv

4. Společný pohled do dáli

Přední, špičatá část loďky a i ta zadní, hranatá, jsou skvělým místem pro chlípnosti. Záleží na tom, kde je sedátko. Pod kolena si dejte něco měkkého, opřete se o sedátko nebo jinou pevnou část loďky a nechte partnera, aby do vás zezadu vstoupil.

Jelikož váha obou vašich těl bude soustředěna v jednom bodu, loď se mírně nahne dopředu. Přidržujte se rukama a pro větší stabilitu oba dejte nohy co nejvíc od sebe. A další tip v souvislosti s touto pozicí? Anální sex. Kdy jindy, když ne teď?

Foto: Archiv

Dejte trošku pozor na stabilitu loďkyFoto: Archiv

5. Svíčka

Pokud si potrpíte spíš na romantiku, klečte přesně uprostřed plovoucího chrámu. A dívejte se do očí jeden druhému. Partner vám může dát koleno mezi stehna, nebo pro stimulaci vašeho klína použít prsty. Pro tuto polohu se předpokládá, že mezi milenci není příliš velký výškový rozdíl, který by mohl mazlení ztížit.

Až vás výchozí bod přestane bavit, přidržte se okraje loďky, ohněte se v zádech a nastavte rozkrok. Tím se nějaké „předepsané“ fyzické rozměry dokonale smažou.

Foto: Archiv

Zde záleží na přibližně shodné výšceFoto: Archiv

Tak co, zkusíte sex v loďce, nebo ho už dávno máte za sebou?

Reklama

Související témata:

Načítám