Hlavní obsah

5 slavných párů, které se letos rozešly. Proč jim to nevydrželo?

Foto: Profimedia

Jennifer Garner a Ben Affleck spolu bývali šťastni. Kdeže ale loňské sněhy jsou...Foto: Profimedia

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsou slavní, úspěšní, bohatí. Ale za to se fungující partnerství, láska a úcta koupit nedají! Které hollywoodské hvězdy letos podepsaly rozvodové papíry? Tihle hudebníci, zpěváci i herečky jsou zase k mání!

Článek

Nevýhodou slávy je to, že o každém vašem milostném selhání ví veřejnost možná ještě dřív než vy sami. Nemá cenu mlžit, omlouvat se a ani zapírat. Chudáci VIP! V roce 2015 se našlo dost smolařů, kterým se rozpadlo manželství. Tady je pět nejznámějších!

1. Megan Fox a Brian Austin Green

Americká herečka a modelka Megan Fox (29), za jejíž krásu nejspíš mohou irští, francouzští a indiánští předci, podle některých zdrojů tak dlouho dávala přednost kariéře, že to jejího manžela Briana Austina Greena (42) přestalo bavit. Aspoň tak to tvrdí blízcí páru, kteří se svěřili magazínu Us Weekly.

Kráska z velkorozpočtového projektu Transformers byla s představitelem Davida z Beverly Hills 902 10 úctyhodných 11 let. Spolu mají dvě malé děti. Právě pro Briana je rozvod již druhým partnerským zklamáním. Se svou bývalou přítelkyní, herečkou Vanessou Marcil, se kterou hrál v kultovním teenagerovském seriálu, se střídá v péči o syna Kassia Lijah Marcil-Greena. Kdo mu teď pofouká rány?

Foto: Profimedia

Briana Austina Greena přestal údajně bavit kariérismus jeho ženy Megan FoxFoto: Profimedia

2. Jennifer Garner a Ben Affleck

Štěstí neměla ani herečka Jennifer Garner (43), jejíž krizi s hezounem Benem Affleckem (43) celý svět propírá už měsíce. Problémy, za které s největší pravděpodobností může i atraktivní chůva Christine Ouzounian (i když to Ben popírá), nemohly vyústit v nic jiného než skok do propasti a odloučení. (US Weekly tvrdí, že Ben momentálně přebývá v luxusním hotelu v Bel-Air, kde ceny pokojů začínají na jedné tisícovce dolarů za noc.)

Podle posledních dostupných informací a fotografií spolu pár vychází dobře a snaží se být hlavně oporou pro své tři děti. V tuto chvíli asi nemá cenu přemílat, kdo na rozpadu vztahu nese větší vinu, nicméně Benův herecký kolega Matt Damon se ho pro The Hollywood Reporter přátelsky zastal slovy, že „není nikdo, kdo by byl víc nepochopený“.

Naráží tak i na Affleckův předchozí nevydařený vztah se zpěvačkou a herečkou Jennifer Lopez. Údajně ona se prý měla podepsat na jeho nízkém sebevědomí, které evidentně neopravila ani v pořadí druhá Jennifer, která se s rozpadem vztahu také nesetkává poprvé.Tak možná zafunguje párová terapie, na kterou dvojice dochází. Naděje umírá poslední...

Foto: Profimedia

Ben Affleck a Jennifer Garner vypadají jako rozumní lidé. Přes všechny osobní problémy se snaží spolu dobře vycházet kvůli dětemFoto: Profimedia

3. Halle Berry a Olivier Martinez

27. října 2015 i herečka a modelka Halle Berry (49) společně s charismatickým manželem Olivierem Martinezem (49) v prohlášení pro TMZ.com uvedla, že jejímu dvouletému manželství odzvonilo. V případě Halle tak neplatí, že do třetice všeho dobrého, protože právě Olivier byl jejím v pořadí již třetím manželem. A co se vlastně stalo?

Šušká se, že jejich manželství nebylo jednoduché již od začátku. Zasvěcení se pro E! News nechali slyšet, že Olivier miluje Francii a chtěl s Halle žít v Paříži, aby je nemohli pronásledovat paparazzi. V Americe si prý připadá jako v akváriu. Tak co se dá dělat? Teď už se jen dohodnout na vyrovnání majetku a péči o společného syna. Připravit se na nejhorší ale musí i další.

Foto: Profimedia

Že by byl opravdu důvodem rozchodu fakt, že chce manžel Halle Berry Olivier Martinez žít v Paříži?Foto: Profimedia

4. Gwen Stefani a Gavin Rossdale

Hudebníci Gavin Rossdale (50) a Gwen Stefani (46) požádali o rozvod v pondělí 3. srpna 2015, a to po 13 letech manželství, ze kterého vzešly tři děti. Jako důvod se uvádí neslučitelné rozdíly, nicméně krátce před rozvodem sama Gwen v rozhovoru pro Cosmopolitan uvedla, že jako rodina jsou spolu tak málo, že je jejich dlouhotrvající manželství skoro až zázrak. No a bum. Radši nikdy nevyslovujte to, co nechcete, aby se stalo! Navíc běží šuškanda, že manželství skončilo ve chvíli, kdy Gwen zjistila, že jí Gavin zahýbá ...s kým jiným než s chůvou?

Foto: Profimedia

Pro manžele Gwen Stefani a Gavina Rossdalea bylo těch 13 let soužití podle jejich vlastních slov spíše zázrakemFoto: Profimedia

5. Hilary Duff a Mike Comrie

Zpěvačka a herečka Hilary Duff (28) už taky ví, na čem je. Po pěti letech požádala o rozvod s bývalým hokejistou Mikem Comriem (35). „Nefungovalo to,“ řekla. Po rozvodu začala cvičit, věnovat se sama sobě a synovi. Se svojí bývalou láskou udržuje přátelský vztah, a je tak příkladem toho, že když něco skončí, nové, a možná i lepší, začíná. Tak do nového roku i vy, kteří za sebou máte podobné zklamání, vykročte pravou nohou!

Foto: Profimedia

Hilary Duff ukázala, že dokáže žít i bez svého manžela, hokejisty Mika ComriehoFoto: Profimedia

A jak to vidíte vy? Která z těchto celebrit by podle vás potřebovala utěšit?

Související témata:

Načítám