Hlavní obsah

5 věcí, které při sexu nejspíš nezažijete

Foto: Thinkstock

Jsou věci, které vás v posteli nepotkají, a je to dobře...Foto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jste super žena? Vynikáte nadpozemskými schopnostmi? Ne? Pak se vám určité věci v posteli a při milování rozhodně stát nemohou. Jaké? Je jich 5 a připomínají sci-fi!

Článek

„Nikdy neříkej nikdy,“ říká se. Tak to je fakt. Jenže v některých případech to „nikdy“ opravdu pozbývá platnosti. Ve kterých?

1. Muže jen tak nenahradíte

Realita: Nikdy neobjevíte vibrátor, který se bude chovat zcela stejně jako muž.

Doba jde kupředu a výrobci erotických pomůcek se čím dál víc předhání, s čím přijdou příště. Vibrátor napodobující orální sex nebo přírazy? Hračky svítící ve vodě? Těch už je! Žádná z těchto pomůcek vám ale milence z masa a kostí plně nenahradí, i když lecjaký kousek vydrží tisíckrát víc než utahaný partner.

„S vibrátorem těžko můžete rozumně konverzovat a žádný robertek ještě nevzal děti na výlet ani nevstával uprostřed noci k tomu nejmenšímu, aby mu dal antibiotika,“ vtipně glosuje Paul Joannides, odborník na americkou výchovu mládeže, směrem k erotickým pomůckám v jedné ze svých knih.

2. Společné vyvrcholení jako náhoda

Realita: Nezkoordinujete společné vyvrcholení hned, na povel nebo náhodně. Natož několikrát po sobě.

Ono je to tak, že bez zapálení a sebeovládání mužského protějšku si poradíte jen těžko. „Načasování společného vyvrcholení má v rukou muž. Záleží na jeho schopnostech. Je to však náročné,“ uvádí sexuolog Zlatko Pastor. Nemožné to není, to nikdo neřekl, ovšem aby vám to šlo hned, bez dostatečného trénování, nadávek, vzdychání a poučování toho druhého, proč zase spěchal nebo opět otálel, musely byste patřit k nadpozemským bytostem třetího světa.

Foto: Thinkstock

Věříte tomu, že lze dosáhnout víc než 100 orgasmů za hodinu?Foto: Thinkstock

3. Nekončící vášeň

Realita:Nic netrvá věčnost. Ani série orgasmů bez konce.

„Existují ženy, u nichž ani po delším styku vzrušení neopadne, jsou stále v rovině plató a následují další a další orgasmy. Zkrátka mohou pořád. Jedná se však o ojedinělé případy zvláště disponovaných žen,“ popisuje sexuolog Zlatko Pastor ve své knize Tajemství ženské sexuality.

K takovým patří třeba jistá mladá žena, kterou zkoumala dvojice lékařů William Hartman a Marilyn Fithian z Centra pro manželské a sexuální studium v Kalifornii. Tato dotyčná měla 134 orgasmů za hodinu. A teď to zkuste překonat. Jestli to dáte, dobrovolně se přihlaste do redakce, budeme vás vystavovat jako hříčku přírody!

4. Pět kilo tuku za „jedno číslo“

Realita: Můžete formovat postavu a ztrácet dekagramy, ale ne celá kila. Nebo snad dokážete souložit týden bez přestávky?

Vědci z kanadské University of Québec v Montrealu, jejichž studii uveřejnil odborný časopis Public Library of Science, přišli s tím, že ženy při sexu spálí tři kalorie za minutu, což je 180 kalorií za jednu hodinu soulože. I když se budete snažit a vsadíte na jezdecké polohy s pořádnou dávkou energie a divošství, o shozených celých kilech (v rámci jedné jízdy) se vám může jenom zdát.

Foto: Thinkstock

Sexem moc nezhubnete, i když byste jistě rádyFoto: Thinkstock

5. Slastná smrt „s ním“ v ústech

Realita: Bizarní úmrtí při sexu nejsou neobvyklá. Ale že by orální sex zabíjel? Tak horké to nebude! A k výjimce zcela jistě patřit nebudete, protože teď už si dáte pozor…

„Existuje jeden doložený případ,“ vypráví Antonio Fischetti ve své knize Nevyslovitelné otázky o sexu. „Stalo se to v roce 1997 v Austrálii. Christopher Sean Payne se koupal se svou přítelkyní v moři. Ona se náhle ponořila, aby si zapískala jednu podmořskou písničku. Jemu se to zřejmě líbilo. Dokonce až moc, protože jí držel hlavu pod hladinou. Utopila se. Dostal čtyří a půl roku za své sobectví,“ uvedl francouzský výzkumník, novinář a vědec. Trochu smutný příběh, který se vás ovšem netýká…

A co se v posteli nemůže stát zrovna vám?

Reklama

Načítám