Hlavní obsah

6 ženských zbraní, se kterými dokážete zázraky! Používáte je?

Foto: Africa Studio, Shutterstock.com

Foto: Africa Studio, Shutterstock.com

Reklama

Poslední dobou se některým ženám nechce používat jejich zbraní. Mají totiž pocit, že je to v rozporu s touhou po rovnosti mezi pohlavími. To se ale nevylučuje. Nemusejí přece ihned zapomenout, co v nich je a čím je příroda obdařila. Jen je potřeba to umně využít.

Článek

Proč myslíte, že si dcery dokážou tatínky omotat kolem prstu? Protože na ně už od dětství používají své ženské zbraně. Někdy ale během let zapomenou, jak s nimi zacházet, a když je pak chtějí opět vytasit, často minou.

Ať se ženy občas tváří, že všechno zvládnou, a chlapi na tuhle hru přistoupí, stejně nakonec většina mužů chce mít doma křehkou květinku a pečovat o ni. Byť mimo domov budí dojem spíše masožravé rostliny.

Proto je důležité nerezignovat – mohlo by se to později negativně propsat i do partnerského života, kde jsou ženské zbraně užívány nejčastěji. Ačkoliv není nikde psáno, že nemohou posloužit i v jiných životních sférách. Opatrnost je ale vždy na místě: jemné používání ženských zbraní může být někdy nevhodné nebo může lehce sklouznout ke koketování, což vás uvrhne do špatného světla. Takže ne – krátká sukně a výstřih na pracovní schůzce není to pravé používání zbraní.

1. Oblečte se do úsměvu

Je to banalita, ale funguje téměř zázračně! Schválně – stoupněte si před zrcadlo a podívejte se na sebe bez úsměvu a s úsměvem. Co se v druhém případě změnilo? Docela dost. A takto vás vnímá i okolí. Až budete potřebovat dostat někoho na svoji stranu, usmějte se. Nebojte se mu přitom zadívat hluboce do očí, kolikrát to zmůže zázraky. Květinář vám přihodí gerberu zadarmo, v pekárně vám vyberou nejhezčí chléb a váš muž milerád ihned pověsí obraz, i když to už pár týdnů odkládal.

Foto: Nina Buday, Shutterstock.com

Úsměv dokáže odzbrojit nejednoho protivníka Foto: Nina Buday, Shutterstock.com

2. Hrajte očima

Stejně důležité jsou i pohledy. Třeba ten zespodu a přidejte k němu i mrknutí navíc, u kterého jde o ladné máchnutí řasami a téměř neznatelný úsměv. Stanete-li se v něm přebornicí, dokáže vás dostat z nelehké situace, jako je třeba neznalost otevírání nádrže u půjčeného vozidla na benzince, a dopomůže vám i k prominutí pokuty za zapomenutá rozsvícená světla u auta. Nebojte se kulit oči na okolí, málokdo vám pak dokáže říct ne. Třeba i kamarád, kterého žádáte o pomoc s organizací vaší oslavy.

3. Držte se

Kromě obličeje, s nímž můžete pracovat ostošest, je důležitý i zbytek těla, respektive jeho držení. Chcete-li udělat dobrý první dojem, když právě stojíte, nevystačíte si s radou „Pořádně se vyprste“. Je to mnohem sofistikovanější. Jak dosáhnete správné siluety? Narovnáte se, stáhnete lopatky tak, jako byste je chtěly strčit do zadních kapes u kalhot, bříško trochu zastrčíte, hlavu narovnáte a krk vytáhnete. Vše samozřejmě s mírou, aby to působilo přirozeně, nikoliv že jste si zrovna zablokovaly horní polovinu těla.

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Dejte muži pocit, že on je ten nejlepší na světě. Na oplátku pak pro vás udělá, cokoliv si budete přátFoto: 4 PM production, Shutterstock.com

4. Mluvte nejen tělem

Nenechte ale promlouvat pouze tělo. Ostatně – dlouho byste si s tím stejně nevystačily. Jeden moudrý muž kdysi řekl: „Pokud si chcete udržet chlapa, jsou důležité dvě věci. Neustále ho chvalte a vařte mu. Pak ho máte v hrsti.“ A ono to skutečně funguje. (Tedy většinou.) Tak se nebojte muži zalichotit. Nemusíte hned lhát a pět ódy až do nebes, chválit ho můžete i za naprosto běžné věci – že hezky umyl auto (no a co, že s ním dojel do myčky a že byste to zvládla také), že hezky voní nebo že tu poličku vyrobil opravdu pěknou.

5. Buďte princezna

Jednou z velkých zbraní, na které se dnes občas zapomíná, je dodat mužům jistotu, že oni jsou ti silnější a musejí o ženy pečovat. Chovejte se tedy jako princezny, a kdyby na to došlo, ať vám klidně hodí sako přes louži, abyste do ní náhodou svou spanilou nožkou nešláply. Nechte si vzít tašky s nákupem, byť v nich máte jen lehounké knäckebroty, které byste klidně unesly samy. V muži to probudí ochranitelské pudy a snese vám pak modré z nebe, když o něj budete žádat.

6. Upravte se

Abyste dokázaly perfektně zaútočit, nepotřebujete výstřih až po pupík a sukni, která končí těsně pod zadkem. Odzbrojit protivníka můžete úplně stejně i dobře padnoucími kalhotami a tričkem – když k tomu přihodíte lodičky, budete dokonalé. Stejně jako v šatech, které neodhalují více, než je nutné. Alfou a omegou je být upravené, a to nejen co se týče oblečení, dejte si záležet i na rukou či vlasech. Ostatně – rukama se partnera můžete lehce dotýkat a lehké pohození či hraní si s vlasy může působit téměř elektricky.

Jaké zbraně používáte vy?

Reklama

Načítám