Hlavní obsah

7 sexuálních tipů: Tyhle doma nezkoušejte!

Foto: thinkstock

Milujete se v autě? A víte, kolik je tam nebezpečných bakterií?Foto: thinkstock

Reklama

Ne všechny sexuální tipy přinášejí rozkoš a někdy se sakra nevyplácí věřit všemu, co se doporučuje. Tak například Kámasútra obsahuje sekci věnovanou kousání erotogenních zón, což zavání průšvihem. Ani poloha „zívání“, milování pod vodou či vzrušení z nebezpečí není bez rizika!

Článek

Stojí-li vedle sebe v jedné větě slova šourek, bradavky, klitoris a kousat, buďte na pozoru. Opatrnosti není nikdy dost! Máme pro vás 7 nebezpečných sexuálních tipů, které raději nezkoušejte!

1. Erotické kousání při orgasmu

Britská sexuální terapeutka Anne Hooper ve svém podání Kámasútry pro současné milence upozorňuje, že při orgasmu mají čelisti tendenci jít do křeče, což může způsobit vážná zranění. Pokud je kousnutí příliš silné, je nutné ránu vydezinfikovat a v případě hnisání vyhledat odbornou pomoc. Při krvácení hrozí i riziko přenosu viru HIV. Na hrátky podle vzoru Twilight ságy si radši nechte zajít chuť.

2. Poloha zvaná „zívání“

Milostná pozice, ve které žena leží na zádech a opírá své natažené nohy o partnera, který do ní zasouvá penis z polohy vkleče, není tak úplně bezpečnou. Jelikož nabízí nejhlubší možný průnik v tradičním stylu, není vhodná pro „prostorově výraznější" penisy. Mezi nejčastější zranění se počítá natržení poševní stěny spojené s krvácením. Je třeba mít cit chirurga!

3. Sex pod vodou

Podle výzkumu University of California, Santa Barbara se i v chlorované vodě najde dostatek bakterií způsobujících při hlubším zasunutí do pochvy kvasinkové infekce a infekce močových cest, které se většinou bez nasazení antibiotik neobejdou.

Foto: thinkstock

Podtlak je nebezpečnýFoto: thinkstock

Zasouvání předmětů do pochvy pod hladinou je též chůzí po tenkém ledě. „Mazlili jsme se venku ve vířivce, partner vzal prázdnou lahev od piva a začal mě úzkým hrdlem dráždit v rozkroku, až ji tak do poloviny zasunul dovnitř. Když ji ale chtěl vyndat, nešlo to,“ anonymně popisuje naše čtenářka, která skončila u lékaře poté, co se po urputném boji lahve zbavila, ovšem s poraněním klína. Při násilném vyndávání může dojít k ledasčemu – třeba i k pořezání. Podtlak si holt nevybírá.

4. Sex v autě

Výzkum londýnské univerzity Queen Mary uvádí, že na volantu číhá až 700 škodlivých bakterií, což je oproti 80 na záchodovém prkénku značný rozdíl. Ovšem hotová pecka se týká zavazadlového prostoru. Tam jich prý přebývá až tisíc na jeden čtvereční palec! Mezi nimi se objevuje i bakterie bacillus cereus, která způsobuje záchvaty průjmu a silné zvracení.

„Většina těchto bakterií sice nemůže způsobit vážnější zdravotní problémy, ale v některých autech byly nalezeny potenciálně velmi nebezpečné druhy bakterií," potvrdil výzkumník Ron Cutler. Podle něj jsou automobily skvělá místa pro množení mikrobů, zvlášť když v nich řidiči konzumují dobroty a neuklízí odpadky a nedojedená jídla uvnitř vozu. Tak co, ještě máte chuť se tam milovat?

5. Škrcení

Erotická asfyxie je sexuální praktikou, při níž se lidé o samotě nebo ve dvojici vzrušují dušením. Snížením přívodu kyslíku do plic a krve do mozku se může mozkovna poškodit. A bacha, někdo to opravdu udělá schválně! „V obecné populaci mužů až 30 % uvádí sexuální fantazie spojené s násilím vůči ženám. Otázkou však samozřejmě zůstává, pro kolik procent z nich je sexuální násilí preferencí a pro kolik pouze občasným nápadem či představou,“ uvažuje sexuolog Weiss ve své knize Sloupky o sexu. Brr!

Foto: thinkstock

Nenechte si líbit násilné praktiky, pokud vám samým nic neříkajíFoto: thinkstock

6. Extrémní vzrušení z riskování

Autoasasinofilie je jistá forma úchylky plynoucí ze vzrušení při nebezpečí. Stačí jen, aby druhý řekl: „Pojď, pobavíme se, vždyť risk je zisk, tak zavři oči.“ Oproti tomu nic, jen kdyby takhle nenabádal, když třeba řídíte auto nebo laškovně postáváte nad útesem kdesi v Chorvatsku. Jestli někoho baví riskovat život kvůli chvilce rozkoše, tak ať si to dělá sám!

7. Anální sex

Když se při něm spěchá, špatně to dopadá, neboť hrozí riziko poranění a natržení kůže, infekce, výskyt hemeroidů, a dokonce potíže s udržením stolice. Kdo by se pak nestyděl přijít s něčím takovým do ordinace lékaře? Víc než kdy jindy proto platí, že práce kvapná, málo platná…

Tak ať se nejen v létě všem ordinacím vyhnete! A věřte, že proti nudě někdy stačí nazout si boty třeba ty ze článku, který najdete zde, nebo obměnit klasického misionáře aneb Tohle je 7 důvodů, proč se vrátit k misionáři.

A co dostalo do nemocnice vás? Popište nám nějakou „veselou“ příhodu z natáčení!

Reklama

Načítám