Hlavní obsah

8 plastik a milion korun, aby vypadala jako Melania Trump. Stálo to za to?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Claudia Sierra (42) z Texasu si po prodělané rakovině prsu rozhodla splnit životní sen. Chtěla vypadat jako první dáma USA Melania Trump (47). Podstoupila proto osm plastických operací a utratila za ně víc než milion korun. Co myslíte, stálo to za to?

Článek

Kdybyste Claudii viděli před operacemi, řekli byste, že to bývala normální atraktivní žena. Jenže ona měla úplně jiný pocit – vždy si myslela, že není příliš hezká. Přesto s těmito pocity méněcennosti dokázala žít, pořídila si dvě děti a nakonec bojovala se zákeřnou nemocí. Změna přišla poté, co rakovinu prsu porazila.

Poslední urážka

Claudia prý v dětství čelila posměškům svých vrstevníků, přesto poslední urážka přišla před rokem. Poté, co vyhrála boj s rakovinou, rozhodla se zase začít randit – ale hned první schůzka skončila fiaskem. Její nápadník jí totiž řekl, že vypadá o dost starší, než ve skutečnosti je. „V tu chvíli jsem se rozhodla pro obrovskou změnu,“ říká Claudia.

Vyhledala pomoc plastického chirurga Franklina Roseho a svěřila se mu se svým životním snem. „Chtěla jsem vypadat jako Melania Trump, která je pro mě ztělesněním síly. Je nádherná a okouzlující, je to můj idol. Chtěla jsem být jako ona, ne jako obyčejná průměrná mamina,“ vysvětluje Claudia.

Foto: Profimedia.cz

Před všemi těmi plastickými operacemi bývala Claudia velmi hezká žena. Ale to jí nestačiloFoto: Profimedia.cz

Kompletní přeměna

Podle doktora Roseho sice Claudia žádné plastické operace nepotřebovala, ale přesto se rozhodl jí pomoci: „Claudia byla krásná, ale já jsem ji rád přetvořil v super krásnou.“

Claudia podstoupila osm operací, z toho šest dokonce v jeden den! Chirurg jí opravil nos, ústa, zvětšil jí prsa, dal jí výplně do pozadí. K tomu Claudia prodělala i liposukci a úpravu povoleného bříška, lifting víček a podobně.

Po operacích pak následovalo jakési doladění téhle gigantické transformace, tedy samoopalovací nástřik, úprava chrupu, manikúra, laserové odstranění jizev, kosmetika, modré kontaktní čočky, osobní trenér...

Celé to Claudii vyšlo na zhruba padesát tisíc dolarů, tedy asi 1,1 milionu korun. Ani jediného halíře však žena nelituje.

Foto: Profimedia.cz

Osm zákroků za více než milion korun. Přesto to Claudii stálo za toFoto: Profimedia.cz

Konečně je šťastná

Ze své nové podoby je totiž nadšená. „Když se vidím v zrcadle, nemohu věřit, že jsem to já. Jsem naprosto nadšená, miluju, jak nyní vypadám. Každý zákrok byl skvělým rozhodnutím, ale největší radost mám asi z nových prsou,“ říká Claudia. Její původní velikost byla 34C, nyní se díky implantátům pyšní dekoltem o velikosti 30G.

Kladně její proměnu přijala prý i rodina a nejbližší přátelé. A největší satisfakcí je to, že chlapci, kteří se jí v dětství posmívali, se jí nyní dvoří a zvou ji na rande. „Konečně mám dostatek sebevědomí,“ dodává šťastná Claudia.

Foto: Profimedia.cz

Posuďte, jak moc se Claudiin plán – vypadat jako první dáma USA – povedl. Vlevo je skutečná Melania Trump, vpravo Claudia po plastikáchFoto: Profimedia.cz

Co myslíte, stálo to za to?

Reklama

Související témata:

Načítám