Hlavní obsah

Baby boom v královské rodině: Pippa porodila chlapečka!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ještě v pátek stihla královskou svatbu a v pondělí odpoledne ji už manžel vezl do porodnice. Ten samý den se jim narodil chlapeček. Dá si s odchodem z porodnice na čas, anebo ji opustí dříve, jako její sestra?

Článek

V pondělí dopoledne začalo být kolem Lindo Wing v Nemocnici sv. Mary pořádně rušno. Přijela totiž Pippa Matthews (34) s manželem Jamesem (43), který byl řádně obtěžkán cestovními taškami. Netrvalo to dlouho, před druhou hodinou odpolední Pippa porodila jejich první dítě, syna, jehož jméno zatím není známo. Zato víme, že je to pořádný kousek, protože váží 3,88 kilogramů. Vůbec nechápeme, jak se do drobné Pippy mohl vejít.

Tato soukromá porodnice je vyhlášená a pro ženy královské rodiny velice důležitá. Princezna Diana (†36) zde porodila Williama (36) a Harryho (34). Poprvé tak přišel na svět královský dědic jinde, než za zdmi královského paláce, jak tomu bylo do té doby. A po Dianě převzala tuto tradici i její snacha, vévodkyně Kate (36), která zde porodila všechny tři své děti.

Foto: Profimedia.cz

Pippa na svatbě princezny Eugenie se svým mužem Jamesem (vlevo) a bratrem Jamesem (vpravo)Foto: Profimedia.cz

A zřejmě se natolik osvědčila, že se pro toto místo rozhodla i Pippa. Pro mnohé je možná vůbec překvapením, že rodí tak brzy, její bříško na královské svatbě rozhodně nevypadalo na devátý měsíc. Ostatně celé těhotenství prý bylo velice pohodové. Netrpěla nevolnostmi jako Kate a naopak se udržovala v kondici. Avšak ne tak jako do té doby, vrhla se na plavání a barre trénink, který obsahuje prvky pilates.

Přiznala ale, že v posledním měsíci, kdy jí břicho začalo více růst, pro ni byl pohyb čím dál tím náročnější, bolela ji záda, a tak začala i s meditacemi, aby se udržela v pohodě před porodem.

Jak si myslíte, že se bude chlapeček jmenovat?

Reklama

Načítám