Hlavní obsah

Bláznivé party líčení: Buďte nepřehlédnutelná!

Foto: Make Up For Ever

Chystáte se na party? Nebojte se s líčením trochu „přitvrdit"Foto: Make Up For Ever

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chtěly byste vybočit z vašeho běžného zkrášlovacího rituálu pudr-řasenka-lesk a vyzkoušet líčení, ve kterém budete za hvězdu? Tak směle do toho! Pojďte se trochu odvázat a vyzkoušejte výrazné odstíny, dramatické linky nebo kouzelný poprašek, který se rozzáří pod ultrafialovým zářením!

Článek

Nápadnější líčení se vám bude hodit nejen na silvestrovský večer, ale i na divoké party s přáteli!

Dramatické linky

Obdivujete na modelkách precizně vymalované linky a říkáte si, jak to jen ti vizážisté dělají? Věřte, že základem je kvalitní „náčiní“. Výrazné nalíčení nejlépe vytvoříte s gelovými linkami (Maybelline, 199 Kč, nebo Bobbi Brown, 600 Kč) a speciálním tenkým štětečkem (u linek Maybelline je přibalen).

Většina vizážistů táhne linky od vnitřního koutku oka směrem ven, ale jsou i takoví, kteří na to jdou obráceně, samy si proto musíte vyzkoušet, jak vám to půjde lépe. Pokud chcete, aby bylo vaše líčení skutečně vidět, nedržte se při zdi a táhněte tenkou linku za oko. Inspirovat se můžete také následujícími looky, kdy se do hry zapojuje i stříbrná tužka.

TIP:Když štěteček namočíte, můžete s gelovou linkou zacházet jako se stíny. Stoprocentně výrazný efekt zaručen!

Foto: Isifa

„Linkových“ variant je spousta, nebojte se proto experimentovatFoto: Isifa

Foto: Isifa, Make up For Ever

Zkombinovat je můžete také s různými odstíny tužek nebo stínůFoto: Isifa, Make up For Ever

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Gelové linky Maybelline a Bobbi BrownFoto: archiv firem

Nápadné rty

Pokud nás čtete pravidelně, pak určitě víte, že rudá rtěnka sluší všem. Nemusíte ale vždycky sázet jen na tuto klasiku. Hitem letošní sezony jsou tmavší odstíny rtěnek, o kterých se dozvíte více ve článku Sexy trend podzimu! Tmavě nalíčené rty. Kdybychom měli vyzdvihnout jediný odstín, který musíte vyzkoušet, pak je to kultovní Black Honey od Clinique. Najdete ho třeba v jejich Lip Duu (460 Kč), které nabízí rtěnku a lesk v jediném produktu.

Foto: Isifa, Clinique

Tmavé rty vám zařídí například odstín Black HoneyFoto: Isifa, Clinique

Efekty jako od profíka

Přijde vám stínování oka obtížné? S paletkou Maybelline (199 Kč) vám to půjde samo. První nejsvětlejší stín použijte jako podklad na celé víčko, rozetřete ho až k obočí. Na plochu víčka naneste následující stín a rozetřete do ztracena. Třetím stínem vystínujte záhyb víčka a vnější koutek oka. S nejtmavším odstínem pracuje podobně jako s linkou a naneste ji těsně k řasám. Nikdo vám neuvěří, že jste nebyly u vizážisty!

Foto: Maybelline

Líčení s paletkou Bronze Drama vypadá úžasně!Foto: Maybelline

Foto: Maybelline

A takhle budou vaše oči vypadat po nanesení stínů Grey Pink DramaFoto: Maybelline

Zamrkejte a oslňte

Skvělým tipem je také zacílení na vaše řasy. Vždyť kdy jindy využít všechny ty úžasné nalepovací řasy, barevné řasenky nebo třeba kamínky? O tom, jak skvěle můžou vaše řasy vypadat, se dočtete ve článku Zdobení řas? Klidně se odvažte!.

Foto: archiv firmy

Barevná řasenka a nalepovací řasy Make Up For EverFoto: archiv firmy

Propadněte kovům

Kdepak, letos vám od metalických odlesků prostě pokoj nedáme :-) Ať půjdete do oblečení s kovovým efektem jako čtenářka Lucka nebo ne, zlato a stříbro na očích určitě vyzkoušejte. Jako tekuté stříbro vypadají stíny Giorgio Armani (Eyes to Kill, 950 Kč), bronz se ukrývá v Metal Powderu značky Make Up For Ever (kolem 600 Kč). Jestli se nemůžete rozhodnout, pořiďte si roztomilou limitovanou paletku stínů Karla Lagerfelda (Sephora, 990 Kč).

Foto: Make Up For Ever, Giorgio Armani

Na foto (zleva): Stíny Metal Powder a Eyes to KillFoto: Make Up For Ever, Giorgio Armani

Foto: Sephora

Paletka s Karlem Lagerfeldem potěší nejen návrhářovy fanynkyFoto: Sephora

Sáhněte po odvážných barvách

Modré stíny u nás nemají zrovna tu nejlepší pověst, často totiž evokují devadesátá léta, kdy se nosily v bleděmodrém provedení vždy a všude. Tento odstín je ale všechno, jen ne staromódní. Odvažte se, a vyzkoušejte stín Outremer (Nars, 590 Kč).

Foto: Isifa, Nars

Překvapte odvážným výběrem stínuFoto: Isifa, Nars

Extrémní make-up pro extrémní party!

A teď něco pro zapřísáhlé milovnice nočního života! Vyzkoušet můžete speciální prášek, který se pod ultrafialovým osvětlením rozzáří! Fluo Night nabízí značka Make Up For Ever, dáte za něj kolem 900 Kč. Použít ho můžete, kamkoli vás napadne, skvěle vypadá na víčkách (můžete ho nanést normálně přes stín) nebo na rtech. Na denním světle je absolutně průhledný.

Foto: Make up For Ever

Jemný prášek můžete nanést na oči i rtyFoto: Make up For Ever

Kterému z líčení byste daly přednost? Budeme se těšit na vaše reakce!

Reklama

Související témata:

Načítám