Hlavní obsah

Bohyně, nebo tuctovka? 8 věcí, které z vás v očích mužů udělají osudovou ženu!

Foto: Tuzemka, Shutterstock.com

Foto: Tuzemka, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak a proč se stane, že muž je naprosto ohromen ženou, která vlastně ani není jeho typ? Přitažlivost není o mírách! Osudové ženy muže doslova skalpují tím, jaké jsou. Které maličkosti jim hrají do karet?

Článek

„Úplně první otázka, kterou si muž klade, zní, zda je žena sexuálně zajímavá. To ho napadne ještě dříve, než se dozví její jméno a než mu podá ruku. Nedělá to vědomě. Prostě je to tak. A tohle muž dělá i tehdy, když žije ve šťastném svazku,“ glosuje Hauke Brost, německý odborník na mužské myšlení, podle kterého nikdy není od věci působit na muže skvěle a božsky. Jenže právě tohle se lehce řekne, ale hůř udělá. Co vlastně odděluje osudové ženy od tuctovek?

Podle mnohých odborníků včetně sexuálního kouče Seana Jamesona z irského Dublinu na něco takového není jednoduché odpovědět. To proto, že na něčem tak složitém se prostě nedá jednohlasně shodnout. Ale i tak jistá vodítka přece jen existují. Takže, jaké bývají skutečné bohyně? V malíčku mají těchto osm věcí!

1. Jsou ve své kůži

Platí, že kdo se cítí pohodlně ve své vlastní kůži, bývá zatraceně sexy. Sebedůvěra totiž vychází zevnitř, tak se ji ani vy nebojte pouštět na světlo.

2. Znají samy sebe

„Zjistěte, kdo jste, co chcete a co je pro vás důležité. To vám poskytne jistotu v každodenním životě, třeba když vás někdo odmítne nebo se pokouší vás k čemukoli přemluvit. Pokud víte, v čem jsou vaše slabiny i přednosti, nic vás nezastaví. A působíte dobře na okolí,“ popisuje Sean Jameson na svém blogu. Jo, jo, mít svůj názor je k nezaplacení.

Foto: Roman Samborsky, Shutterstock.com

Bohyně, nebo tuctovka? Foto: Roman Samborsky, Shutterstock.com

3. Bývají zdravě drzé

Prý chvíli trvá, než se člověk stane odvážným, nicméně když si tuto vlastnost osvojí, je jako magnet, který chtějí všichni následovat. „Obdivuji, když si žena nenechá všechno líbit. Je to zatraceně sexy,“ rozplývá se čtenář Míla. Tak co, máte aspoň trochu ostré lokty?

4. Přijímají výzvy

„Dokonce i ochota riskovat, učit se nebo zlepšovat může být pro někoho velmi atraktivní. V podstatě je to logické. Otevřená mysl a jistý druh přirozeného riskování a dravosti láká ty správné protějšky,“ domnívá se irský kouč. Jak že to řekl Patrick Swayze Jennifer Grey? „Baby nebude sedět v koutě.“ Tak se tím řiďte také…

5. Baví se a jsou uvolněné

Je jasné, že každý den není posvícení, ale bohyně se většinou baví, jsou uvolněné a hravé, tedy v očích mužů připravené ke škádlení. V tom prý pánové vidí atraktivitu a kvalitu, kterou rozhodně hledají. Kdo by také chtěl žít s negativní kritičkou?

Foto: conrado, Shutterstock.com

Uvolněte se. Muži vás budou milovatFoto: conrado, Shutterstock.com

6. Nesnaží se za každou cenu

Znáte to. Když se snažíte být za každou cenu sexy a nasoukáte se do příliš těsných kalhot a ultra vysokých podpatků, nedá se říct, že si užijete skvělý večer. Nejste to prostě vy. Místo abyste se snažily minimalizovat nedostatky, hledejte způsoby, jak zvýraznit to nejlepší z vás. Ať už je to tvář, ostrovtip, nebo dlouhé řasy.

7. Nevracejí komplimenty

„Máš krásné vlasy.“ „Hm, díky, ty tvoje taky nejsou k zahození.“ Ne, ne a ještě jednou ne. Osudová žena kompliment přijme, poděkuje a už se v ničem nevrtá! Proč by také měla? Muži jsou stvoření k tomu, aby se prapůvodním obyvatelkám Venuše dvořili. Neměňte fungující pravidla!

8. Pečují o sebe

Upravené, lesklé vlasy, hezké oblečení, rty k nakousnutí, zdůraznění ženství obecně. Buďte žena s velkým Ž a nechte mužům prostor pro představivost. Pak se stanete jejich osudem. A jedna úžasná rada na závěr? Jestli se chcete mužům přiblížit, chovejte se spíš jako jejich kamarádka, která je pochopí a nedělá z komára velblouda.

A na co jste svého partnera dostala právě vy?

Reklama

Načítám