Hlavní obsah

Britka, co se s make-upem mění ve filmové postavy

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Koronavirus a s ním spojený lockdown uvěznil za poslední rok spoustu lidí doma, připravil je o práci, o koníčky, o možnost vídat se s přáteli. Podobně na tom byla i umělecká vizážistka Nicki Teal. Ta ale frustraci a nudu zaháněla s pomocí make-upu a měnila se v ikonické filmové postavy.

Článek

Každý na krizové situace reagujeme jinak, každý se stresem a starostmi bojujeme po svém. Britská umělecká vizážistka Nicki Teal, která kvůli pandemii koronaviru přišla o možnost pracovat, se rozhodla trápení postavit tím, co umí nejlépe. Vzala do ruky kosmetiku a štětce!

Nuda by ji zabila

Nemožnost pracovat ani se jinak odreagovat by ji zničila, a tak se mladá Britka rozhodla trávit nečekaně nabytý volný čas po svém. Když jí bylo ouvej, prostě vzala do ruky make-up, všemožná líčidla a veškeré vybavení, které dřív používala při práci, a měnila samu sebe v nejrůznější ikonické filmové či pohádkové hrdiny. A že to se štětcem a make-upem umí, je více než zřejmé. U jejích proměn je těžko uvěřitelné, že si vyhraje jen se stínováním a barvami.

Foto: Profimedia.cz

Buzz Rakeťák a Fiona? Pro mladou Britku žádný problémFoto: Profimedia.cz

Je až k neuvěření, jak snadno se může žena změnit například v zelenou princeznu Fionu ze Shreka nebo v Kocoura v botách ze stejnojmenného animáku. Nebo v ikonického Jacka Sparrowa z Pirátů v Karibiku či Kloboučníka z filmu Alenka v říši divů, tedy ve dvě postavy, které hrál Johnny Depp. S tím si rozhodně civilu podobni nejsou. A co teprve její proměna v Buzze Rakeťáka z disneyovky Příběh hraček či v královnu Zlobu ze snímku Zloba – královna černé magie, kterou ztvárnila Angelina Jolie!

Foto: Profimedia.cz

Kloboučník (vlevo) a Srdcová královna, obě postavy z filmu Alenka v říši divůFoto: Profimedia.cz

Sama je velkou fanynkou disneyovských příběhů, proto začínala postavičkami z této produkce. Postupně přešla i na další postavy ze známých filmů. Své proměny sdílí Nicky na sociálních sítích. O nadšené reakce a fanoušky nouzi nemá, největší radost ale autorce dělá prý to, že někoho mohla rozesmát či pobavit. 

Svět filmu je prostě úžasný, skoro nic v něm není nemožné. A tohle jsou Nejkrásnější a nejikoničtější filmové kostýmy a róby 

Reklama

Načítám