Hlavní obsah

Celebrity, které založily svým mazlíčkům vlastní Instagram

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Domácí zvířata bývají pro své majitele plnohodnotnými členy rodiny. Jenže někdy se láska může zvrtnout i v lehkou posedlost. Ta se může projevit i tím, že lidé svým mazlíčkům zakládají jejich vlastní profily na sociálních sítích. Čí zvířata mají víc sledujících než vy?

Článek

Na svých osobních profilech mají celebrity miliony sledujících – to jim ale nestačí. Zájem se snaží získat i pro své domácí mazlíčky, a tak jim zakládají vlastní profily, kde se to hemží roztomilými fotkami. Je to ještě normální, nebo už trochu za hranou?

Gino Chopra Jonas

Německého ovčáka sleduje na Instagramu přes tři sta tisíc lidí, a to i přesto, že fotky jsou tak trochu na jedno brdo. Mazlíček modelky a herečky Priyanky Chopra (38) a jejího muže zpěváka Nicka Jonase (28) se fanouškům na svém vlastním profilu poprvé přihlásil v listopadu 2019, v té době byl ještě štěně. Pejska pořídila modelka a pro jejího vyvoleného to bylo překvapení, kterým ho jednoho dne ráno vzbudila v posteli. Rozespalý zpěvák měl z přírůstku do rodiny velkou radost.

Jen pro představu – Instagram jedné z nejúspěšnějších českých influencerek Anny Šulcové sleduje přibližně osm set padesát tisíc lidí, Simona Krainová má kolem čtyř set tisíc followers. Asi tak.

Foto: Profimedia.cz

Láska mezi německým ovčákem a jeho pánem Nickem Jonasem je bezmeznáFoto: Profimedia.cz

Miss Asia

V počtu sledujících za Ginem trochu zaostává Miss Asia Kinney, má jich přes dvě stě tisíc. Majitelkou černého francouzského buldočka je zpěvačka Lady Gaga (35). Společnost jí dělá od roku 2014. Kromě toho má ještě další dva buldočky jménem Koji a Gustav a i ti dostávají na profilu Miss Asia svůj prostor.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka je věrná jednomu plemenu, kterým je buldočekFoto: Profimedia.cz

Finn

Herečku Amandu Seyfried (35) a jejího roztomilého chlupáče spojuje opravdu silné pouto. I Finn má svůj vlastní profil s více než osmdesáti tisíci sledujícími, kde ho panička vystavuje v celé jeho kráse. Herečka se v minulosti svěřila, že jí australský ovčák změnil život. Pomohl jí z deprese a stavů úzkosti a s nalezením nezávislosti.

Foto: Profimedia.cz

Finn pomohl herečce překonat těžká životní obdobíFoto: Profimedia.cz

Calippo a Dorito

Jestli se lidé dělí na milovníky psů a na milovníky koček, potom patří anglický zpěvák Ed Sheeran (30) do té druhé skupiny. Nemůže se totiž nabažit svých dvou koček, které se jmenují Calippo a Dorito. A aby o dávku roztomilosti neošidil ani své fanoušky, zásobuje je fotkami na instagramovém profilu těchto dvou uličníků s názvem thewibbles.

Do jejich party dříve patřil ještě kocour Graham, kterého zpěvák zachránil před smrtí. Pak ho doprovázel i na koncertech a účinkoval v jeho klipech. V roce 2019 ovšem jeho kočičího kamaráda srazilo auto, což celá zpěvákova rodina velmi těžce nesla.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvák je skrz na skrz kočičí člověk. Na fotce je s DoritemFoto: Profimedia.cz

Nugget

Instagramový profil pejska zpěvačky Katy Perry (36) a jejího partnera Orlanda Blooma (44) v posledních týdnech trochu spí, ale i přesto ho sleduje přes čtyřicet tisíc lidí. Na začátku letošního roku zpěvačka mnoho lidí pobouřila svým prohlášením, že se z ní stává veganka. Hnědý pudlík prý tuto transformaci podstoupil s ní. Mnoho fanoušků se proti tomu ovšem ohradilo s tím, že je to proti psí přirozenosti.

Foto: Profimedia.cz

Roztomilého chlupáče bere zpěvačka často i do společnostiFoto: Profimedia.cz

Angela Vágner Krainová

Když si v roce 2020 modelka Simona Krainová (48) pořídila čivavu, rozhodla se, že z ní udělá hvězdu se vším všudy a k tomu jednoznačně patří i profil na Instagramu. Nejprve se na modelčinu hlavu snesla velká vlna kritiky, protože lidé začali řešit, jestli je, nebo není pes z množírny. Simona Krainová tyto pomluvy vyvrátila s tím, že pejsek má papíry. Roztomilé fotky a videa malého psíka jsou pohlazením po duši.

Foto: Show Jana Krause, Profimedia.cz

Modelka pejska předvedla například v show Jana KrauseFoto: Show Jana Krause, Profimedia.cz

Načítám