Článek
Postup
01.
Brusinky rozsekejte v chopperu a promíchejte je s mascarpone a cukrem. Nakonec přidejte pomerančovou kůru a lehce promíchejte.
Foto: Archiv redakce
Netradiční sladká pomazánka z brusinek a mascarpone vynikne nejlépe na slaném pečivu či krekrech jako chuťovka k vínu i čaji.
Brusinky rozsekejte v chopperu a promíchejte je s mascarpone a cukrem. Nakonec přidejte pomerančovou kůru a lehce promíchejte.
Energetická hodnota celkem pro 1 porci | |
---|---|
Energie | 785,84 kJ |
Bílkoviny | 0,63 g |
Tuky | 11 g |
Sacharidy | 21,99 g |
Sůl | 0,02 g |
SAFA | 6,9 g |
Vláknina | 1,25 g |
Cukry | 19,91 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama