Článek
Postup
01.
Brusinky rozsekejte v chopperu a promíchejte je s mascarpone a cukrem. Nakonec přidejte pomerančovou kůru a lehce promíchejte.

Foto: Archiv redakce
Netradiční sladká pomazánka z brusinek a mascarpone vynikne nejlépe na slaném pečivu či krekrech jako chuťovka k vínu i čaji.
Brusinky rozsekejte v chopperu a promíchejte je s mascarpone a cukrem. Nakonec přidejte pomerančovou kůru a lehce promíchejte.
| Energetická hodnota celkem pro 1 porci | |
|---|---|
| Energie | 785,84 kJ |
| Bílkoviny | 0,63 g |
| Tuky | 11 g |
| Sacharidy | 21,99 g |
| Sůl | 0,02 g |
| SAFA | 6,9 g |
| Vláknina | 1,25 g |
| Cukry | 19,91 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama