Hlavní obsah

Hollywoodský herec Colin Farrell si koupil nový dům s výhledem na mrakodrapy v Los Angeles

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Colin Farrell exceluje v novém opěvovaném filmu Víly z Inisherinu nominovaném letos v devíti kategoriích na Oscara. A kromě toho si pořídil nové bydlení. Za krásné panství ve španělském stylu s výhledem na Los Angeles zaplatil v přepočtu zhruba 130 milionů korun.

Článek

Hollywoodský idol Colin Farrell, kterého znáte například z filmů Telefonní budka, Minority Report, Pomsta mrtvého muže či Gentlemani, si pořídil nové luxusní sídlo v Los Feliz na úbočí Los Angeles v Kalifornii. Dům má nádhernou terasu a výhled na celé město s mrakodrapy.

Nemovitosti Colina Farrella

Než si herec, který je rozvedený, má dva syny a v minulosti řešil problémy s alkoholem a drogami, nemovitost koupil, prodal po sedmnácti letech svůj starý dům v Los Angeles. Bydlet bude tedy nadále na stejném městě, ale často se rád vrací také do rodného irského Dublinu, kde má nejen kořeny, ale i další nemovitost.

Foto: Profimedia.cz

Z terasy s bazénem se může herec kochat výhledem na Los Angeles.Foto: Profimedia.cz

Pět ložnic a šest koupelen

Dům o rozloze 5200 mje na hollywoodské poměry celkem skromný - má jen pět ložnic a šest koupelen. Usedlost ve stylu španělského obrození z 20. let 20. století kdysi vlastnil oscarový hollywoodský režisér a producent skotského původu Frank Lloyd. Proslavil se ve 30. letech minulého století filmy Nekorunovaná či Vzpoura na lodi Bounty.

V domě nechybí mnoho původních detailů a pyšní se vinným sklípkem, kinem, venkovním bazénem se zahradním posezením a kamenným ohništěm nebo samostatným domkem pro hosty.

Reklama

Související témata:
Film Víly z Inisherinu

Načítám