Hlavní obsah

Čeká vás večírek? Oblékněte se jako stylová hvězda!

Foto: Profimedia

Ukážeme vám, jak se stylově obléknout na party, ale zároveň tak, abyste neprochladly cestou domů :-)Foto: Profimedia

Reklama

Horké letní večery jsou pomalu pryč. Oblékněte se na večírek tak, abyste zazářily, a navíc při návratu domů neprochladly. Třeba tyto tři outfity budou to právé ořechové.

Článek

Babí léto je již skoro tu. Rána i večery jsou chladné, přes den teploty stoupají klidně do tropických výšek. A vás čeká večírek, na který nechcete přijít zpocené a kvůli nočnímu návratu rozhodně netoužíte ráno bojovat s kocovinou, a navíc s angínou? Je to velmi jednoduché! Čas vrstvení, na který se těší nejedna módní ikona od začátku léta, kdy bývá oblékání hračka, nastal, tak se do něj pusťte i vy!

Kromě toho, že si můžete užívat toho, že na sobě nemáte jen jeden jediný kus oblečení (šaty, overal), si zamilujte možnost mixování lehkých a těžkých materiálů. Za prvé to vypadá vždy skvěle a za druhé to bude vypovídat o vašem citu pro módu. A přesně tím se řiďte i v případě, že vás čeká večer party!

Večírkové outfity by měly mít vždy něco do sebe. Něco, co se alespoň maličko liší od vašeho běžného oblékání. Něco, čím překvapíte. Nemusí to být nutně výraznější make-up, bohatě postačí zajímavá kombinace, výrazný šperk nebo boty. Tak se nechte inspirovat...

Pro rebelku

Nádech rock'n'rollu ještě nikomu nikdy neublížil. Zkuste propojit trendy nadcházející sezony, přidejte kapku letní lehkosti a na závěr kousek, který z vás udělá sexy ženu.

Pro toto období volte lehčí kalhoty s koženkovým povrchem. A aby outfit nepůsobil příliš tvrdým dojmem, přehoďte si přes ramena bombera v pudrově růžové barvě. Nečekané, stylové a tak zábavné.

Foto: archiv firem

Protáhněte opticky postavu v sexy vysokých podpatcíchFoto: archiv firem

Pro stylovou lady

Nikde není psáno, že musíte na večírek vyrazit v mini a s pořádným výstřihem. Buďte přesným opakem a vsaďte raději na rafinovanost! Neotřelých kombinací není nikdy dost. Metalické sukně se podobně jako bombery řadí mezi top trendy podzimu. A jak si poradit s klasických tričkem? Uvažte si na něj uzel nebo ho ledabyle zakasejte do sukně.

Foto: archiv firem

Jak outfitu dodat lehký nádech podzimu? Kotníčkovými botami!Foto: archiv firem

Pro trendy ikonu

Jste-li majitelkou dlouhých krásných nohou, šortky by pro vás mohy být volbou číslo jedna. Noste je, dokud počasí přeje! Černobílý outfit pak došperkujte o nepřehlédnutelné doplňky, jako jsou třeba metalické lodičky. Ty pak jednoduše unosíte i k otrhaným boyfriend džínám nebo malým černým.

Foto: archiv firem

Máte strach, že je na vás černá kožená bunda příliš tvrdá? Zkuste odstíny béžové a místo křiváku volte bundu s klasickým rovným zapínánímFoto: archiv firem

A v čem na večírek nejraději vyrážíte vy?

Reklama

Načítám