Hlavní obsah

Červený koberec vs. běžné pochůzky: Jak chodí slavné krásky?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Make-up a další vychytávky dnešní doby umožňují ženám doslova kouzlit se vzhledem a je díky nim možné ze sebe udělat skoro jiného člověka. Zázračnou moc líčidel a stylingových přípravků hojně využívají i slavné dámy na červeném koberci. A proto je někdy docela problém je na ulici poznat.

Článek

Některé ženy si sice potrpí na to, aby byly při každé příležitosti, včetně vynášení koše s odpadky, perfektně upravené, ale pak je tu i řada těch, které vzhled, když to není nutné, moc neřeší. Najdou se i mezi celebritami. Jak vypadají slavné krásky v upraveném i neupraveném módu?

Natalie Portman (39) 

I na prahu čtyřicítky vypadá izraelsko-americká herečka velmi mladě. Sice nepotřebuje zakrývat nějaké velké nedokonalosti, ale trocha make-upu její krásu ještě pozvedne. Ani na červený koberec to s líčením nijak nepřehání a snaží se, aby vypadala přirozeně a svěže. A to se jí daří na jedničku.

Foto: Kathy Hutchins - Shutterstock.com, Profimedia.cz

Na první fotografii je herečka zachycena na charitativní akci WE Day v Los Angeles loni, na druhé jak telefonuje na Manhattanu ve stejné doběFoto: Kathy Hutchins - Shutterstock.com, Profimedia.cz

Leona Machálková (53) 

Je logické, že když v roce 2016 odlétala česká zpěvačka soutěžit v pořadu Pevnost Boyard, příliš se na cestu nečančala. Ono by to ani nemělo cenu. Suchý vzduch v letadle totiž stejně vysušuje pleť a elektrizuje vlasy. Rozhodně ale vypadá skvěle i bez péče vizážistů. Na letošní narozeninové oslavě Františka Janečka (76) už to ovšem byla zase ta upravená Leona, jak ji většinou známe. V modrých šatech jí to velmi slušelo.

Foto: Profimedia.cz

Je rozhodně sympatické, že se zpěvačka klidně nechá vyfotit i bez make-upu (vlevo)Foto: Profimedia.cz

Tereza Mátlová (45) 

Na co se líčit před příchodem do divadla, když to tam za vás udělají maskérky? Muzikálová a operní zpěvačka to moc dobře ví, a tak nebyl důvod, aby se doma nějak dlouze chystala. Na premiéru Fantoma opery dorazila tak, jak běžně chodí. Ovšem Český ples letos v únoru, to už byla jiná. Obecní dům si vyžádal plnou výzbroj v podobě dokonalého make-upu, krásného účesu a elegantních šatů.

Foto: Profimedia.cz

Na prvním snímku je Tereza Mátlová v roce 2018 před obnovenou premiérou muzikálu Fantom opery, druhá fotka zachycuje zpěvačku na letošním Českém pleseFoto: Profimedia.cz

Demi Moore (58) 

Líčit se každý den a pro každou příležitost, to by pleť dostala pořádně zabrat. Zejména pokud jste herečka a často usedáte v maskérně. Důkazem je i americká herečka, které zbývají už jen dva roky ke kulatinám. Na běžné pochůzky se nestydí vyrazit bez make-upu a i tak by jí skutečný věk hádal málokdo. Na první fotografii je Demi Moore v roce 2019 po přistání na letišti v Los Angeles.  Před společenskými akcemi si ale herečka dává záležet na vlasech i líčení a hned vypadá ještě mladší i méně unavená.

Foto: Profimedia.cz

Do letadla zvolila herečka loni pohodlný outfit, nulový make-up a výrazné brýle, které jí zakryly část obličeje. O poznání více jí to slušelo v roce 2018 na akci jedné organizace pomáhající ženám se závislostmi na drogách a alkoholuFoto: Profimedia.cz

Keira Knightley (35) 

Běžné brázdění londýnských chodníků nebylo pro herečku natolik důležité, aby se kvůli tomu nějak zvlášť upravovala. Bulvární fotografové ale nikdy nespí, a tak ji zachytili zamyšlenou, s rozcuchanými vlasy a beze stopy make-upu. Není nutné si nic nalhávat, na další fotografii z premiéry filmu Zraněná srdce (2019) režiséra Jamese Kenta (58), ve kterém si zahrála hlavní roli, vypadá o poznání lépe. Tentokrát už totiž čekala, že ji blesky foťáků nenechají bez povšimnutí.

Foto: Profimedia, Featureflash Photo Agency Související klíčová slova - Shutterstock.com

První fotografie je z roku 2018 a herečka příliš nedbala ani na práci s hřebenemFoto: Profimedia, Featureflash Photo Agency Související klíčová slova - Shutterstock.com

Ariel Winter (22) 

Další herečka, známá jako Alex ze seriálu Taková moderní rodinka (2009–2020), má oproti předchozím slavným dámám jednu nespornou výhodu. Mládí v podobě pouhých dvaadvaceti let se totiž dá trumfnout jen těžko. S nedbalým drdolem, v teplákách a holínkách ale není ani ona nijak ohromující. Na pouzdrových bílých šatech a nahozenou fasádou na party před udílením cen Emmy v roce 2017 už je to jiná písnička.

Foto: Profimedia, DFree - Shutterstock.com

Letos nebylo zase tolik společenských událostí, na které je třeba se vyfiknout. Ani to ovšem Ariel Winter nemotivovalo, aby se upravila na návštěvu supermarketuFoto: Profimedia, DFree - Shutterstock.com

Cameron Diaz (48) 

Za holku od vedle by se dala s klidem zaměnit i blonďatá exherečka procházející se po ulici s telefonem a lahví vody. Nicméně minimálně za to, že dbá na pitný režim si zaslouží pochvalu. Když se však objevila na červeném koberci v kožených upnutých šatech, konkrétně na premiéře filmu Jedna za všechny (2014) režiséra Nicka Cassavetese (61), celý svět by jí mohl ležet u jejích štíhlých dlouhých nohou.

Foto: Profimedia, BAKOUNINE- Shutterstock.com

Na první fotografii je nenamalovaná Cameron Diaz v roce 2019 na pochůzce po Beverly Hills. A rozhodně nevypadá nijak příšerně Foto: Profimedia, BAKOUNINE- Shutterstock.com

Reklama

Načítám