Hlavní obsah

Džínové šaty 4× jinak. Jak je nosit na podzim?

Foto: BigLike Images, Shutterstock.com

Foto: BigLike Images, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V podzimních a zimních kolekcích sice nemají tolik prostoru, přesto je můžete směle nosit po celý rok. Denimové šaty vypadají totiž s vysokými kozačkami stejně dobře jako s letními pantofli. Patříte mezi milovnice džínoviny? Pak omrkněte naše tipy na dokonalé outfity!

Článek

Nikoho už asi nezarazí, když se o tomhle materiálu řekne, že nikdy nevyjde z módy. A přestože riflovina visela dlouhá léta výhradně v pánských skříních, postupem času si našla cestu i do šatníků dam a v současnosti seženete snad všechny kousky oblečení, na které si vzpomenete. Dnes se zaměříme na stylové šaty a možnosti, jak je kombinovat.

1. Džínové šaty s laclem

Šaty s laclem jsou ideální volba do prázdninových pařáků, ale nevzdávejte se jich ani v chladných měsících. Stačí je doplnit o huňatý rolák, který vás zahřeje za všech okolností, šněrovací boty, dlouhý kabát a nesmějí chybět samozřejmě ani punčocháče. A jestli vás nudí obyčejné silonky, sáhněte po trendy vzorovaných.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. rolák H&M, 899 Kč; 2. batoh Tom Tailor, 1299 Kč, prodává Humanic; 3. šaty Calvin Klein, 1970 Kč, prodává Zalando; 4. boty Medicine, 999 Kč, prodává Answear; 5. punčocháče Calzedonia, 429 Kč; 6. kabát Reserved, 2999 KčFoto: Archiv firem

2. Riflové šaty s dlouhým rukávem

Džínovina skvěle ladí s béžovou barvou a obzvláště na podzim by byla škoda o podobný look přijít. K šatům s knoflíčky zvolte kabát bez nich. Kdyby jich totiž bylo moc, rušily by celkový dojem. K stylovým shrnutým kozačkám přidejte moderní kabelku v malé velikosti s podobným efektem a vyrazte vstříc zážitkům běžného dne.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. prsten Pandora, 1129 Kč; 2. kozačky Jenny Fairy, 999 Kč, prodává CCC; 3. šaty Levi’s, 2499 Kč; 4. kabelka Zara, 799 Kč; 5. punčocháče Astratex, 84 Kč; 6. kabát COS, 5270 Kč Foto: Archiv firem

3. Šaty z černého denimu

Okoukal se vám denim v typických odstínech modré? Pak sáhněte po šatech v černé variantě. Do tmavých bot v kovbojském stylu patří punčocháče ve stejném tónu a věřte, že tahle dvojka vám protáhne nohy, přestože na nich budete mít kotníčkové kozačky.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. prsten Natalie Vicenová, 1700 Kč, prodává Mooyyy; 2. taštička na mobil Maison Hēroïne, 2380 Kč, prodává Zalando; 3. šaty Tally Weijl, 1090 Kč; 4. boty Mango, 2299 Kč; 5. kardigan Lindex, 1499 Kč; 6. punčocháče Etam, 559 Kč Foto: Archiv firem

4. Džínové šaty s áčkovou sukní  

Pokud si netroufáte na šaty v minidélce, máme pro vás skvělou zprávu: v obchodech seženete i delší verzi se slušivou áčkovou sukní. Kozačky nad kolena zaručí, že nebude vidět ani kousek kůže, a právě v zimě to vaše tělo ocení. Nebojte se do outfitu zakomponovat ani další džínové detaily v podobě čelenky do vlasů či originální kabelky.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. čelenka Claire’s, 85 Kč; 2. kozačky Baťa, 1399 Kč; 3. šaty John Baner, 799 Kč, prodává Bonprix; 4. kabelka Zara, 449 Kč; 5. náhrdelník PD Paola, 1549 Kč, prodává Fashionplanet; 6. kabát Pull & Bear, 1599 Kč Foto: Archiv firem

Super podzimním společníkem může být i džínová vesta. Jak ji nosit stylově?

Reklama

Načítám