Hlavní obsah

Hvězdy, které se na červeném koberci neusmívají. Víte proč?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Některé hvězdy při vstupu na červený koberec nasadí co nejširší úsměv a kynou davům. A pak jsou tu jiní slavní, kteří světu ukazují „poker face" a semknuté rty. Pro koho je vážná tvář typická a jaký má pro ni důvod?

Článek

Když jsem se kolegyň v redakci ptala, kdo je podle nich největší mračoun v showbyznysu, první odpověď zněla: „Píšeš o Victorii Beckham?“ Ano, bývalá Spice Girl, módní návrhářka a manželka Davida Beckhama (44) je typický bubák červeného koberce. Neusměje se a neusměje. A pak ji vidíte na uvolněných fotkách ze soukromí a slyšíte její hvězdné přátele, kteří ji popisují jako veselou kopu, a nechápete, že je to jedna a tatáž osoba. Kteří slavní se na kamery tváří tak, že byste jim rozhodně nesvěřili ani křečka na hlídání?

Victoria Beckham (45)

Ani nepamatujete, kdy jste tuhle ženu viděli naposledy s úsměvem na tváři? Nejste sami. Bývalá zpěvačka, která se věnuje vlastní módní značce, ovšem trvá na tom, že se na svět nezlobí a není věčně naštvaná: „Kdybych byla opravdu tak nešťastná, jak vypadám na některých paparazzi fotkách, moje děti by nebyly tak šťastné, jako jsou. A určitě už bych nebyla vdaná.“ Posh Spice si prostě polohu smíška nechává na doma.

Foto: Profimedia.cz

Jako Spice Girl měla Victoria Beckham přezdívku Posh (česky Nóbl) a odpovídající výraz od té doby vypilovala k dokonalostiFoto: Profimedia.cz

Leonardo DiCaprio (45)

Co tenhle sympaťák dělá mezi bubáky? Nedá se nic dělat, oscarový herec vážnou tvář nasazuje na červeném koberci stále častěji – a chvílemi vypadá i znuděně. Je to tím, že se ve světě showbyznysu pohybuje už dlouhá léta? Když letos s Bradem Pittem (55) a Margot Robbie (29) jezdil po světě a propagoval film Tenkrát v Hollywoodu, museli se kolegové hodně snažit, aby krasavec trochu povolil čelisti a ukázal světu přívětivější tvář.

Foto: Profimedia.cz

Leonarda DiCapria s rozzářeným úsměvem asi hned tak neuvidíte, ale na to jsou v Hollywoodu jiní čtveráciFoto: Profimedia.cz

Johnny Depp (56)

Pirát z Karibiku nebyl nikdy zrovna bavič, ale poslední roky se tváří vyloženě zpruzeně. Nedaří se mu v soukromí ani v byznysu a to pak prostě není nálada blýskat zlatým zubem v úsměvu. Možná až budou všechny jeho finanční a právní záležitosti vyřešené, znovu uvidíme Deppův mužný obličej zářit jako dřív.

Foto: Profimedia.cz

Image drsného kluka buduje Johnny Depp od mládí a v poslední době navíc nemá moc důvodů k úsměvuFoto: Profimedia.cz

Anna Wintour (70)

Nejmocnější žena světa módy šéfuje americké redakci časopisu Vogue od roku 1988 a do důchodu se zatím nechystá. Je známá svým nekompromisním přístupem k zaměstnancům a několik věcí je u ní sázka na jistotu: na akcích ji neuvidíte s úsměvem, vždy bude mít své krátké mikádo s ofinou, nebude oblečená v džínách, a bude-li mít sluneční brýle, pak jedině značky Chanel.

Foto: Profimedia.cz

Anna Wintour je označována za ledovou královnu a světu módy vládne pevnou rukouFoto: Profimedia.cz

Daniel Craig (51)

Ač pracuje i na jiných projektech, jeho jméno je pevně spjato s agentem 007. Ten má sice povolení zabíjet, zato ale nesmí vyjadřovat pocity pomocí mimických svalů. A dost podobně se na červeném koberci chová i Bondův představitel – charismatický herec a jeho poker face jsou nerozluční parťáci. Možná by si měl dát jedno martini na uvolnění: Protřepat, nemíchat!

Foto: Profimedia.cz

K tomuhle fešákovi prostě výraz tvrďáka patří a Daniel Craig si to patřičně užíváFoto: Profimedia.cz

Kristen Stewart (29)

Sice díky filmové sérii Stmívání (2008–2012) získala celosvětovou slávu, o obdiv či přijetí veřejnosti však prý nikdy neusilovala. A co herečka mnoha tváří vzkazuje všem, kteří se její přísné tváři podivují? „Usmívat se umím, aby bylo jasno, ale nechci.“ Kdo tomu chce věřit, může.

Foto: Profimedia.cz

Ač se Kristen Stewart tváří často hodně nepřístupně, na popularitě jí to neubíráFoto: Profimedia.cz

Hillary Clinton (72)

Bývalá první dáma USA a ministryně zahraničí nesnáší, když je požádána, aby se usmála. Proč jí to tak vadí? Protože prý nikdy neslyšela, že by se totéž chtělo po mužích. Raději bude mít co říct a s vážnou tváří. To zní dobře!

Foto: Profimedia.cz

Hillary Clinton se soustředí na svůj projev a ne na cenění zubůFoto: Profimedia.cz

Uma Thurman (49)

Stejně jako mnoho hvězd i herečka, kterou proslavily filmy Quentina Tarantina (56), svůj úsměv určený pro červený koberec vypilovala k dokonalosti. Ovšem nikdy při něm neotvírá ústa. Svěřila se totiž, že jako dítě byla kvůli ošklivému úsměvu šikanovaná.

Foto: Profimedia.cz

Krásná Uma Thurman a její natrénovaný obličej pro červený koberecFoto: Profimedia.cz

A jak se na fotkách tváříte vy? Mrknětě, jaký je rozdíl mezi duck face a fish gape.

Reklama

Načítám