Hlavní obsah

Česká módní specialita: Sportovní styl! Jaké tenisky jsou tabu?

 

Reklama

Sportovní móda se vrací na přehlídková mola i do ulic, a to je skvělá zpráva zejména pro Čechy, kteří na tento módní styl nedají dopustit. Jeho nošení ale vyžaduje určitá pravidla – tedy pokud nechcete působit infantilně nebo jako maratonec pár metrů před cílem.

Článek

Sportovní oblečení je aktuální více než kdykoliv předtím. Módní domy neváhají do svých kolekcí zařazovat funkční kousky a nosit tenisky se dá prakticky ke všemu, co máte v šatníku. Jenže jsou tenisky a „tenisky“: jednou jsou to speciální boty určené přímo na hraní tenisu, podruhé stylový kousek do města i na večírek. A tak je to v tomhle stylu se vším – hranice mezi sportovní módou, která je prudce trendy, a outfitem určeným přímo ke sportování (který běžně nosí polovina české populace do práce i na společenské události) je velmi tenká.

Eliška Hudcová vám v pořadu Minuta módy internetové televize Stream.cz ukáže průměrný i jednoduchý, ale přesto prudce trendy model a poradí vám, na co zapomenout a co je naopak pro sportovní styl téměř nezbytné. Tak sportu zdar!

Máte rády sportovní módu? Jakým zajímavým kouskem jste poslední dobou potěšily? 

Reklama

Související témata:

Načítám