Hlavní obsah
Foto: archiv redakce

Foto: archiv redakce

Máte rádi předpečené plněné bagety z obchodu? Můžete si stejně dobře udělat i doma - stačí naplnit ty obyčejné. Zkuste to třeba se sýrem, šunkovým salámem a česnekem.

10 min.
Příprava
10 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 4 ks bagety
    1
  • 4 stroužky česneku
  • 100 g šunkového salámu
  • 100 g sýra
    7
  • 100 g másla
    7
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

V másle rozmíchejte utřený česnek a strouhaný sýr. Bagetu několikrát příčně nařízněte, ale nedokrojujte úplně. V řezech ji potřete připravenou směsí. Do každého zářezu dejte půl kolečka šunkového salámu. Zabalte do alobalu a krátce grilujte. Podávejte k masu nebo zeleninovým salátům.

Energetická hodnota celkem pro 1 porci
Energie3 984,25 kJ
Bílkoviny31,27 g
Tuky31,77 g
Sacharidy127,2 g
Sůl4,48 g
SAFA14,91 g
Vláknina7,64 g
Cukry8,42 g
Související témata:

Načítám