Článek
Postup
01.
Změklé máslo vyšlehejte s krémovým sýrem, zakysanou smetanou a majonézou. Přidejte tvrdý sýr nastrouhaný na jemném struhadle a utřený česnek, osolte, opepřete a promíchejte s petrželkou.

Foto: Archiv redakce
Chystáte večírek? Sýrová pomazánka, klasický hit večírků a oslav, nikdy nezklame!
Změklé máslo vyšlehejte s krémovým sýrem, zakysanou smetanou a majonézou. Přidejte tvrdý sýr nastrouhaný na jemném struhadle a utřený česnek, osolte, opepřete a promíchejte s petrželkou.
| Energetická hodnota celkem pro 1 porci | |
|---|---|
| Energie | 1 502,55 kJ |
| Bílkoviny | 12,53 g |
| Tuky | 33,11 g |
| Sacharidy | 3,53 g |
| Sůl | 1,47 g |
| SAFA | 17,49 g |
| Vláknina | 0,22 g |
| Cukry | 2,65 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama