Hlavní obsah

Chce vypadat jako Kim Kardashian, ale je to muž

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Být něčí fanoušek je v pořádku. Obdivovat slavnou osobnost, na tom také není nic špatného. V případě Brita Jordana Parkeho (27) jde ale o nebezpečnou posedlost. Miluje Kim Kardashian a chce vypadat jako ona. U poslední plastiky málem zemřel.

Článek

Začalo to v roce 2007, kdy sedmadvacetiletý Jordan James Parke viděl reality show s Kim Kardashian (38). Stal se jejím obrovským fanouškem a jeho obdiv k ní přerostl v touhu vypadat jako ona. Doposud podstoupil přes 80 nejrůznějších plastických operací a zaplatil za ně přes 130 tisíc liber (v přepočtu asi 3 770 000 korun).

Jedna operace za druhou

Jordan začal nejdřív s přeměnou obličeje – například nos si nechal operovat třikrát. Následovaly implantáty do lícních kostí, pravidelný botox, tetované obočí a samozřejmě zvětšování rtů. Díky tomu se v Británii Jordanovi říká British Lip King (britský král rtů).

K zásadnímu zákroku se ale rozhodl až tento rok. Jestli je totiž něco pro Kim Kardashian opravdu typické, je to její mohutné pozadí. I Jordan po takové zadnici zatoužil, a proto vyrazil do Turecka na kliniku plastické chirurgie, kde mu měli pozadí zvětšit.

Foto: Profimedia.cz

Jordan býval hezký chlapec. Teď chce ale vypadat jako Kim KardashianFoto: Profimedia.cz

Málem přišla smrt

Za tenhle zákrok zaplatil Jordan 8 500 liber (necelých 250 tisíc korun), ale výsledek rozhodně nebyl takový, jaký si mladý Brit vysnil. „Na pravé půlce se mi po operaci objevila obrovská díra. Strašně to bolelo,“ vzpomíná pro britský magazín Metro. Lékaři zjistili, že je v ráně infekce a tkáň odumírá. Okamžitě nasadili antibiotika, bolest se zmírnila, ale úplně neustoupila.

Jordan proto zašel za jinými lékaři, kteří zjistili, že místo implantátů, které jsou určené pro pozadí, mu do půlek chirurgové vložili implantáty prsní. „Jsou měkčí a samozřejmě nevydrží takovou zátěž jako ty, které se dávají do pozadí. Implantáty proto začaly praskat a do těla mi unikal silikon,“ vysvětluje mladík s tím, že mu lékaři nevhodné výplně z těla odebrali a vlastně mu tím zachránili život.

Foto: Profimedia.cz

Mohutné pozadí, to je Jordanův sen, za jehož splnění už málem položil životFoto: Profimedia.cz

Budu pokračovat

Čekali byste, že po téhle zkušenosti to mladý muž vzdá? Kdepak! „Jsem obrovský fanoušek Kim Kardashian a hlavně jejího pozadí. Nic mě nezastaví, budu pokračovat, dokud můj zadek nebude vypadat jako ten její,“ tvrdí Jordan.

A zdá se, že to myslí vážně. Má totiž namířeno opět do Turecka, kde hodlá učinit druhý pokus na vložení implantátů do pozadí. „Tentokrát jsem si ale vybral kliniku, kde mi to snad udělají správně,“ říká nadšený Kimin fanoušek.

Foto: Profimedia.cz

I Jordanův obličej už má za sebou hodně plastických operací a úpravFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám