Hlavní obsah

11 operací, aby vypadal jako Michael Jackson. Povedlo se?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Už od dětství miloval Michaela Jacksona. A zasvětil mu i svůj dospělý život. Nejenže se Leo Blanco (22) živí jako imitátor popového krále, ale podstupuje jednu plastickou operaci za druhou, jen aby vypadal jako slavný zpěvák.

Článek

Nejdřív to vypadalo jako normální nadšení malého dítěte. Na zdi si lepil plakáty Michaela Jacksona (†50), všechny jeho písničky uměl nazpaměť a trénoval jeho legendární taneční kreace (letos to bude 10 let, co Michael Jackson zemřel). V patnácti se ale z toho stala doslova posedlost. Dnes má za sebou Leo Blanco už jedenáct plastických operací, nespočet drobnějších kosmetických zákroků a rozhodně s tím nehodlá přestat. Dokud prý nebude opravdu vypadat jako proslulá megastar.

Operace uší: ať je mám jako Michael  

Když Leo oslavil své patnácté narozeniny, rozhodl se, že svou lásku k popovému králi povýší na životní styl. Rozhodl se, že prostě bude vypadat jako on a podstoupil první plastickou operaci, při níž mu lékaři upravili jeho uši. V dalších letech následovaly například tři liposukce, čtyři operace nosu a aplikace botoxu a kyseliny hyaluronové do lícních kostí. Naposled se chirurgové postarali o to, aby měla Leova tvář a brada hranatější tvar. Prostě to přehání. Ale není sám, které celebrity to přehnaly například se zvětšením rtů?

Doposud tedy Leo podstoupil celkem jedenáct plastických operací a další drobnější zákroky. To vše ho zatím stálo v přepočtu asi 966 tisíc korun (kolik dáte za nová prsa v Čechách a další ceník plastických zákroků). „Každý úkon mě posouvá blíž k mému idolu. Tomuto snu jsem podřídil vše, investoval jsem do toho své tělo, svou duši i veškeré své peníze,“ tvrdí Leo s tím, že určitě nelituje, a hlavně hodlá pokračovat.

Foto: Profimedia.cz

Leo je ochoten udělat cokoli, jen aby vypadal jako Michael JacksonFoto: Profimedia.cz

Lifting doktoři odmítli

Leo má stále pocit, že nevypadá jako Michael Jackson a má jasnou představu, jak to změnit. K dokonalé bradě a tvaru tváře prý potřebuje ještě tak tři plastické operace. „A rád bych si také nechal zvýšit obočí, to by mělo jít jen pomocí injekcí. Chci také podstoupit lifting tváře, ale tento zákrok lékaři odmítli s tím, že jsem na to příliš mladý,“ tvrdí Leo. Víte, kteří slavní hodně špatně stárnou? 

Podle něj je jeho snaha dosáhnout svého životního snu vlastně neustálý boj. „Pořád bojuji s tím, co chci já, co chtějí nebo nechtějí mí rodiče, a co mi dovolí, či nedovolí lékaři,“ stěžuje si Leo.

Foto: Profimedia.cz

Už teď se mladý muž živí jako imitátor popového krále, ale se vzhledem ještě spokojený neníFoto: Profimedia.cz

Co na jeho plastiky říkají rodiče? 

Pravda je, že chlapcovi rodiče, obzvlášť matka, jeho chování rozhodně neschvalují. Ba naopak. „Nikdy mi nevadilo, že obdivuje Michaela Jacksona. Schvalovala jsem i to, když se začal živit jako jeho profesionální imitátor. Ale plastické operace? Mluví o nich s takovým klidem, jako kdyby říkal, že půjde ke kadeřníkovi. Ale já se o něj doopravdy bojím, děsím se, že při některé z těch operací zemře,“ zoufá si Leova matka. Tyhle herečky plastiku naprosto odmítají, věříte jim to? 

Její syn ale zatím na její prosby vůbec nebere zřetel, plánuje další a další operace a má jediný cíl: chce se stát nejlepším a nejdokonalejším imitátorem Krále popu na světě. A jasně říká, že pro to udělá cokoli!

Tohle už není obdiv, ale chorobná posedlost. Co myslíte?

Reklama

Související témata:

Načítám