Hlavní obsah

Chcete se stát bohyní sexu? Tenhle způsob „masáže“ muži zbožňují!

Foto: MJTH, Shutterstock.com

Foto: MJTH, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zahlédli jste v nabídce erotických obchodů postroj na varlata a říkáte si, k čemu je vlastně dobrý? Správná otázka. Vypadá jako nějaká „úchylná ozdoba“, ovšem normálně smýšlející heterosexuálové si její účinky nemohou vynachválit.

Článek

Oproti klasickým škrticím kroužkům se dá tento postroj nosit déle a jeho silné sevření lze regulovat. „Dostal jsem jeden od manželky k Vánocům. Po ranním sexu mi ho žena jen tak ze srandy nasadila a já s ním šel do práce,“ anonymně popisuje muž středních let. Ten hlavní výhodu vidí v možnosti stažení prostředního pásku (mezi varlaty).

„Při určitém pohybu jeho přítomnost cítíte. Jedná se spíš o takové tření a stisk. No, nebudu to prodlužovat, vzrušil jsem se a o polední pauze jsem volal ženě, jestli se můžu doma zastavit,“ směje se čtenář, který nechtěl být jmenován. Kde se vzalo jeho nadšení, o kterém kde kdo říká, že je spíš pocitové, než vyloženě burcující a vyvolávající orgasmus?

Nám taky něco!

Pánská varlata jsou při sexu často opomíjená, což je škoda, protože si pozornost zaslouží úplně stejně jako penis. „Jsou odolnější, než by se na první pohled mohlo zdát,“ uvádí doktor Paul Joannides, jedna z populárních ikon v otázkách americké sexuální výchovy. Ten ve své příručce Sex je umět, chtít a vědět podotýká, že není nejmenší důvod, proč partnerovi nemasírovat a nedržet varlata ve stupni vzrušení. Pokud to nejde s postrojem, ze kterého mají mnohé ženy strach (bezdůvodně), tak to zkuste bez něj!

Příjemné a sexy

„Milenci tak poskytnete bohatou nadílku jemných, ale velmi vybraných pocitů. I když vnímání není tak bezprostřední jako při stimulaci penisu, jde o nádherný zážitek. Jakmile získáte dostatečný cvik, je to ještě lepší,“ podotýká odborník. Zkuste také obejmout horní část varlat palcem a ukazováčkem, nebo ji sevřít do dlaně a jemně zatáhnout.

Druhou rukou mu současně můžete hladit nebo pumpovat penis. Šourku se lze věnovat i při souloži, když sedíte na partnerovi jako na koni – ovšem zády k němu. „Takto se dá milenci lehce masírovat vnitřní část stehen nebo mu hladit varlata, zatímco penis si hoví v teple a bezpečí vašeho lůna. Fantastické pocity přináší i šimrání boků a spodní části šourku,“ doplňuje Paul Joannides. Prostě opatrně ta dvojčata „zmáčkněte“ a zjistěte, na kolik si vašeho pevného sevření milenec cení.

Pohrávání se svazováním

„Jistě, existují muži, kteří tuto formu erotické stimulace nesnášejí, a tak se mohou při prvním náznaku začít vzpírat s pomyšlením na zlovolné úmysly. No, k tomu těžko co dodávat,“ uzavírá odborník. Co se ale stane, když zjistíte, že se vašemu partnerovi doopravdy trochu ráznější přístup k jeho varlatům líbí? Můžete vyzkoušet bondáž, tedy svazování, kdy se provaz ovine okolo ztopořeného penisu a varlat. Umně provedený úvaz dokáže ovládat chámovod, a tím pádem i ejakulační reflex, takže si s partnerem můžete hrát jako kočka s myší. Případně můžete vsadit právě na postroj.

Když jeden máte doma

„Jo, líbí se mi to. Už se mi stalo dvakrát, že jsem se jen při představě nasazování postroje vzrušil, a prosil milenku, aby mi urychlila orgasmus. Pokud má mít tahle věc na varlata jen jedinou funkci, tak ji splňuje dokonale,“ rozplývá se Filip, další z oslovených mužů. A kolik že ta sranda vlastně stojí? Levnější kousky se pohybují okolo 350 Kč, přičemž se mohou pochlubit jednotlivými popruhy a přezkami pro přesné dotažení.

Ať už však zvolíte jakoukoli možnost, uděláte dobře. Expertka na bondáž, americká antropoložka a chlípnice Betony Vernon, tvrdí, že i ono vyprošťování penisu a varlat z postroje či úvazu je skvělé: „Milenec zažije náhlé vzplanutí smyslů a euforický pocit osvobození." Tak co, dopřejete mu to?

Máte chuť vyzkoušet si doma tuto erotickou „hračku“? 

Reklama

Související témata:

Načítám