Hlavní obsah

Co tento týden na sebe? Zimy se nelekejte, začněte vrstvit!

Foto: Profimedia

Na léto to ještě nevypadá, ale na zimu už také ne. Co si obléknout do aprílového počasí?Foto: Profimedia

Reklama

Jaro už k nám definitivně dorazilo ve vší síle. To ovšem neznamená, že máte hromadně odhazovat svršky. V týdnu předpověď slibuje déšť i mírné sluníčko. Jaké poučení z toho plyne? Vrstvěte!

Článek

Počasí na tento týden nebude nijak utěšené. To ovšem neznamená, že byste měly ze skříně opět vytáhnout zimní bundu a kozačky. Teplota se bude pohybovat okolo 13 stupňů, a tak je nejvyšší čas obléknout trenčkoty, pod šaty navléct punčochy v tělových barvách a na nohy obout například tolik trendy tenisky.

Na začátku týdne hlásí meteorologové časté přeháňky, proto nebude na škodu mít v kabelce deštník, ale sluníčko se také nenechá zahanbit. Sluneční brýle tedy nemusíte odkládat, během týdne na ně určitě dojde. A nezapomínejte i na spodní prádlo, které nám tvoří základ šatníku. Buďte odvážné a nechte jeho část vystavenou na odiv. Investice do něj se vám vrátí!

Transparentní detaily

Foto: Archiv firem

Celočerný outfit není nudný. Stačí jej oživit zajímavě řešeným prošívaným kabátkemFoto: Archiv firem

Krajková elegance

Foto: Archiv firem

Kombinace tón v tónu je velmi trendy. Krajkové šaty doplňte trenčkotem, a společenský outfit je na světěFoto: Archiv firem

Uvolněný víkend

Foto: Archiv firem

Svých oblíbených tenisek se nevzdávejte. Stačí je doplnit jednoduchým tričkem, bundou v námořnické modři, a máte dokonalý casual lookFoto: Archiv firem

Elegance nebo sportovní look? Do jakého modelu se tento týden obléknete vy?

Reklama

Související témata:

Načítám