Hlavní obsah

Čtenářka Lubica (60) v roli modelky: Vyzkoušela si nové jarní trendy!

Foto: Eva Malúšová

Hvězdou našeho dnešního článku se stala čtenářka LubicaFoto: Eva Malúšová

Reklama

Pokud pečlivě sledujete naše články, musíte mít teorii jarních trendů dokonale načtenou. Které módní novinky ale můžete nosit bez ohledu na rok narození? Pojďte se na ně podívat spolu s námi!

Článek

I tentokrát jsme vyměnili profesionální modelku za jednu z vás! Módní focení s námi absolvovala čtenářka Lubica, která nedávno oslavila šedesáté narozeniny (ne, ani nám se tomu původně nechtělo věřit). Stylistka Eliška Neubergerová pro ni vytipovala pět sestav, kterými se ale můžete inspirovat i vy.

Udržujte vztah s krajkou

Pokud je tento materiál i vaší srdcovou záležitostí, rozhodně se ho nevzdávejte. Jen byste s ním měly samozřejmě nakládat opatrně. Pod průsvitný top vždy (!) oblečte body, tílko nebo speciální neviditelné tričko, zkrátka cokoli, jen ne samotnou podprsenku.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: krajkový top (Reserved, 699 Kč), tričko vespod (Van Graaf, 399 Kč), sukně (Marks & Spencer, 1299 Kč), kožené lodičky (Aldo, 1799 Kč), náhrdelník (Reserved, 249 Kč)Foto: Eva Malúšová

Změňte názor na kostýmky

Je načase, abychom napravili jejich reputaci. Kalhotové kostýmy nemusí být ani usedlé, ani nudné! Stačí, když se vyhnete neforemným střihům a porozhlédnete se po barvách. Stylistka vybrala pastelově růžový komplet, který doplnila světle modrou košilí. Co se týče obuvi, doporučujeme zvolit neutrální tělové lodičky. Ty, které jsme použili, nemají přehnaně vysoký podpatek a jsou dovybavené extrémně měkkou stélkou. Pohodlí zaručeno!

Foto: Eva Malúšová

Na foto: sako (Topshop, 2499 Kč), kalhoty (Topshop, 1499 Kč), košile (Van Graaf, 2399 Kč), kožené boty (Baťa, 1599 Kč), náhrdelník (Claire´s, 249 Kč)Foto: Eva Malúšová

Sukně noste i s polobotkami

Pokud vás čeká celodenní běhání, vklouzněte do pohodlných polobotek. Ty přitom nemusíte nosit jen ke kalhotám. Jak ukazuje stylistka, dobře budou vypadat i s plisovanou sukní. Chcete kompletu dodat něco navíc? Přes sako upevněte tenký pásek a vyčnívající kus protáhněte skrz tělo samotného pásku (fotku si můžete prohlédnout ve fotogalerii).

Foto: Eva Malúšová

Na foto: sukně (Lindex, 999 Kč), košile (Marks & Spencer, 1499 Kč), sako (Reserved, 1199 Kč), psaníčko (Aldo, 1299 Kč), kožené boty (Baťa, 2199 Kč)Foto: Eva Malúšová

Zavzpomínejte na zvony

Potěšil vás návrat zvonáčů? Projděte šatník a možná ještě najdete ty, které jste kdysi nosily. Pokud vám budou stále sedět, směle do nich. Zvony má doma schované i naše čtenářka Lubica, které jsme je tímto focením připomněli. Džíny můžete doladit jednoduchou košilí, delší vestou a kloboukem, který dodá celku na zajímavosti.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: košile (Van Graaf, 2499 Kč), džíny (Reserved, 899 Kč), vesta (Van Graaf, 5899 Kč), kožený pásek (Lindex, 899 Kč), klobouk (Topshop, 899 Kč), boty (Aldo, 2399 Kč), kabelka (Aldo, 1599 Kč), hodinky (Claire´s, 469 Kč)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

Které hodinky byste si rády přicvakly na zápěstí?Foto: archiv firem

Dopřejte si spoustu květin

Máte slabost pro květinové motivy? Zaměřte se na střih, který vám sluší nejvíce, a pořiďte si šaty s potiskem. Až nebudete mít náladu na sako a podpatky, přehoďte přes ramena džínovou bundu a nazujte kožené balerínky do špičky. Praktická je i kabelka typu crossbody, se kterou budete mít po celý den volné ruce.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: šaty (Van Graaf, 2199 Kč), džínová bunda (Van Graaf, 3799 Kč), náramek (Claire´s, 199 Kč), kabelka (Van Garaaf, 4499 Kč), kožené boty (Baťa, 1399 Kč)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

Džínová bunda vás jen tak neomrzí. Už máte tu svou?Foto: archiv firem

Chcete se i vy stát hvězdou našich módních článků a vyzkoušet si roli modelky? Máte možnost – bez ohledu na svůj věk! Své aktuální fotografie včetně telefonního čísla posílejte na e-mail jana@prozeny.cz!

Reklama

Načítám