Hlavní obsah

Čtenářky otevřeně: Co dělají muži v posteli špatně?

Foto: thinkstock

Ženy nepotřebují v posteli akrobata ani supermana s nikdy nekončící výdrží. Jsou ale věci, které jim opravdu vadíFoto: thinkstock

Reklama

Špatný milenec! Noční můra asi všech žen. Jenže co to přesně znamená? Jak se projevuje? Existuje nějaká definice? Co přesně dělají pánové v posteli špatně? Na to jsme se zeptali našich čtenářek.

Článek

Dokonalý milenec? Podle většiny žen nejde ani tak o výdrž, výkonnost, akrobatickou náročnost, a už vůbec ne o to, jak byla (či nebyla) příroda k jeho nástroji lásky štědrá. Zdá se, že potěšit ženu je výrazně jednodušší. Stačí, když se pánové vyvarují následujících nešvarů.

Sobce nikdo nechce

Z ankety na našich facebookových stránkách se ukázalo, že nejhorší věcí, které se muži mohou v posteli dopustit, je sobeckost. „Nejhorší je, když je chlap v sexu sobec. Myslí jen sám na sebe, a na partnerku nebere ohled,“ napsala Katka Š.

Jednoduše řečeno, sex by měl být podle žen jakousi společnou cestou za slastí, nikoli mužským sprintem za jeho vyvrcholením. Z ankety dále vzešlo, že se sobeckostí velmi úzce souvisí spěch. Ženám se prostě nelíbí, když je z chování muže jasné, že jediné, o co mu jde, je jen jeho potěšení. „Krátce jsem chodila s klukem, který když došlo na sex, chytil moji hlavu a rval si ji do klína v touze přimět mě k orálnímu sexu. Nic proti tomu nemám, ale on se vůbec nestaral o mě. Téměř se mě nedotkl, nepokusil se mě jakkoli vzrušit, prostě se staral jen a jen o svůj penis. A to mě fakt nebaví,“ vzpomíná devětadvacetiletá Pavlína.

Podobný názor má i čtenářka Barbora K. „Nejhorší je, když chlap myslí jen na to, jak ho co nejrychleji do ženské strčit. Třeba když žena je nahá, ale muž se se svlékáním ani neobtěžuje, jen ho vytáhne ze spodků a hurá na věc. To nesnáším. Ono by to chtělo taky nějakou předehru,“ říká Barbora.

Foto: thinkstock

Sobecký milenec? Noční můra snad všech ženFoto: thinkstock

Ach ty otázky

I druhá výtka, která se v anketě velmi často objevovala, se vlastně vůbec netýká nějaké milostné techniky. Ženám totiž vadí „hloupé“ či nemístné otázky při sexu či po něm. „Hrozné je, když muž vlastně čeká na pochvalu, nebo ještě hůř, když rovnou položí tu děsnou otázku ,tak jaký to bylo´,“ vysvětluje Jana H.

Dobrý milenec by to evidentně měl poznat sám, zda je jeho partnerka spokojená a uspokojená. Navíc podobné dotazy ženy pokládají spíš za donucovací prostředek k tomu, aby se muž dočkal oslavných ód na své milostné umění. „Tyhle dotazy jsou tak trapný. Zajímalo by mě, jak by chlap reagoval, kdybych na takový dotaz odpověděla: ,Promiň zlato, nebylo to nic moc, nijak extra jsi se tedy nepředved.´ Jenže to je ani nenapadne, automaticky očekávají, jak je vychválíte do nebes,“ dodává třicetiletá Anna.

Foto: thinkstock

I hloupé otázky po sexu dokážou pořádně otrávitFoto: thinkstock

Orgasmem sex nekončí

Vyvrcholení, pár vašich slastných vzdechů a konec. To je další nešvar, na který naše čtenářky upozornily. Dobrý milenec totiž své partnerce věnuje alespoň pár minut i poté, co samotný milostný akt skončil. „Vadí mi, když se partner okamžitě otočí a usne, aniž by mě třeba políbil. Nebo se beze slova zvedne a jde si pustit televizi. Mám pak pocit, jakože jsem nějaká matrace, na které si odbyl, co potřeboval, a teď už ho nezajímá,“ říká pětadvacetiletá Saša.

No tak, pánové, vážně by vás pár milých slov a něžné pohlazení zabilo?

Reklama

Související témata:

Načítám