Hlavní obsah

Cvičení na doma: 10 minutové kardio, díky kterému zhubnete!

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Potřebujete co nejrychleji zhubnout? Nemáte čas na fitko, ale najdete si 10 minut na domácí trénink? Pak musíte zkusit tohle cvičení, kterým spálíte přebytečný tuk snadno během několika týdnů! Osobní trenérka vám ukáže, jak na to.

Článek

Jíte zdravě, omezili jste sladké a tučné, ale kila se vás pořád drží? Pak je třeba nakopnout metabolismus vhodným pohybem. Na hubnutí je nejúčinnější takzvané kardio, které se vyznačuje tím, že se nejedná o silový trénink, ale spíš vytrvalostní. Díky tomu dochází k největšímu spalování tuků.

Kardio je jeden z nejúčinnějších způsobů, jak rychle spálit spoustu kalorií. Během několika minut tohoto cvičení ze sebe doslova vyždímete tuk. Pokud vydržíte cvičit několikrát týdně, brzy na svém těle uvidíte i pocítíte rozdíl.

Trenérka Veronika Jandová vám ve videu ukáže, které cviky byste měli zařadit do svého tréninku, abyste celý proces shazování přebytečných kil urychlili.

Reklama

Související témata:

Načítám