Hlavní obsah

Deník nejhorší matky na světě

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Přečtěte si zpověď hrozné matkyFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Stephanie se v nové knize Deník špatné matky otevřeně přiznává k tomu, že je hrozná matka. Neplní denně své mateřské úkoly, dovolí dětem jíst hranolky, nechá je dívat se na televizi a je neskonale šťastná, když její ratolesti večer konečně usnou. Má tíživý pocit, že ostatní matky dělají vše řádně, zatímco ona všechno špatně...

Článek

Pravdivá a autentická zpověď anglické autorky Stephanie Calmanové nám nabídne pohled do jejího v zásadě obyčejného života. Ona už samotná výchova dětí není žádný med! Samy si přece jistě vzpomínáte na mnoho příjemných, ale i spoustu ne zrovna veselých příhod s vašimi dětmi. Na situace, které život přináší, se Stephanie snaží nahlížet s humorem a nadhledem.

Kniha je napsána velmi čtivě. Autorka otevřeně vypovídá o svých názorech a glosuje své mateřské úspěchy i neúspěchy. Na situace a repliky z knihy se běžně odkazují ženy po celém světě. Vždyť kniha byla tak úspěšná, že byl napsán i její druhý díl s názvem Deník nemožné matky.

Foto: fragment.cz

Obálka knihy Deník špatné matkyFoto: fragment.cz

Až tedy budete někdy zpytovat svědomí a budete samy sebe hanit za to, že snad děti snědly talíř plný hranolků nasáklých olejem nebo občas prohodí nějaké to ostřejší slůvko, nezoufejte a sáhněte po Deníku špatné matky. Pak už jen stačí přečíst několik stránek a velmi brzy si uvědomíte, že nikdo není dokonalý, že bezchybná matka neexistuje a že váš život je vlastně naprosto normální.

Spolu s nakladatelstvím Fragment jsme pro vás připravili soutěž o 10 knižních titulů. V naší soutěži můžete vyhrát nejen Deník špatné matky, ale i Deník ctihodné prostitutky, Domácího lékaře nebo Velkého průvodce těhotenstvím. Soutěžit můžete zde.

Stephanie Calmanová: Deník špatné matky 296 stran, vázané Vydalo nakladatelství Fragment Cena: 199 Kč fragment.cz

Reklama

Související témata:

Načítám