Hlavní obsah

Vlastnoruční dárek k Valentýnu na poslední chvíli: stačí krabice od bonboniéry a barevný papír

Foto: Pavla Drlíková

Foto: Pavla Drlíková

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete někoho potěšit na svátek zamilovaných? Vyrobte originální krabičku, nebo jen ozdobte bonboniéru. Stačí vám na to pouze barevný papír. Ukážeme vám, jak postupovat krok za krokem.

Článek

Zítra se slaví svátek sv. Valentýna a vy ještě nemáte dárek pro někoho, komu byste chtěli jednoduše udělat radost? Stačí, když zakoupíte bonboniéru nebo dáte jakýkoliv jiný dárek do obyčejné krabice. Pak už vám postačí jen barevný papír (klidně využijte i zbytky balicího), nůžky a lepidlo.

Co budete potřebovat

V první řadě si nachystejte krabičku na dárek nebo zakupte bonboniéru, klidně i ve tvaru srdce. Připravte si rovněž barevné papíry na výrobu růžiček, které můžete vyrobit klidně i z dekorativního filcu, tužku, nůžky, lepidlo nebo tavnou pistoli, která lepí nejlépe a nejrychleji, takže vám to s ní půjde hezky od ruky.

Foto: Pavla Drlíková

Na výrobu ozdobné valentýnské krabičky potřebujete hlavně barevný papír, skvělým pomocníkem je i tavná pistoleFoto: Pavla Drlíková

Jak postupovat

Foto: Pavla Drlíková

Na barevné papíry si namalujte různě velké spirályFoto: Pavla Drlíková

Foto: Pavla Drlíková

Spirály vystřihněte a smotejte od středu směrem ven do pomyslných růžiček. Konec smotané růžičky nezapomeňte zalepit (klidně jen lepidlem), aby se papír nerozmotávalFoto: Pavla Drlíková

Foto: Pavla Drlíková

Hotové papírové růžičky už jen přilepte na víčko krabičkyFoto: Pavla Drlíková

Foto: Pavla Drlíková

Papírové ozdobičky vytvoří krásný 3D efektFoto: Pavla Drlíková

Foto: Pavla Drlíková

Takovouto krásnou krabičku vykouzlíte za necelou hodinkuFoto: Pavla Drlíková

Na poslední chvíli stíháte vyrobit i originální valentýnku.

Reklama

Načítám