Hlavní obsah

Drdol snadno a rychle: Dvě varianty, které zvládnete doma

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete vědět, jak si vyrobit drdol, který nevypadá moc uhlazeně ani přísně, ale správně ledabyle a cool? Ukážeme vám to krok za krokem. A nejlepší na tom je, že postup je tak jednoduchý, že ho zvládnete opravdu i samy doma před zrcadlem.

Článek

Existuje spousta náročných účesů, které vypadají dokonale oslnivě, ovšem jen tehdy, když vám je učeše zkušená odbornice. Proto jsme vizážistku Danielu Kremláčkovou požádaly, aby nás naučila nejlehčí variantu drdolu, který bude působit, jako bychom si ho umotaly v koupelně před sprchováním. Takový uzel se totiž vždycky povede nejhezčí, ale když ho pak zkoušíte další den ráno napodobit, nikdy to není ono.

Daniela si připravila dva návody. Jeden drdol je vysoko posazený, jednoduše „messy“, který vypadá vždycky dobře. Postup je až překvapivě snadný a vytvoříte díky němu i účes s kratšími a jemnějšími vlasy! Druhou variantu zvolila trochu v elegantnějším stylu a je už trochu náročnější, ale i tak ho modelka Eva hravě zvládla. Postup najdete ve videu.

Drdoly patří k efektním účesům: podívejte se na rychlý návod, jak udělat ledabylý drdol, oblíbený je také dokonale ulíznutý drdol, když vaše vlasy nemají svůj den, stále populární je také smotaný drdol v boho stylu. Naprosto luxusně pak vypadá copánkový drdol.

Reklama

Související témata:

Načítám