Hlavní obsah

Drogy i veřejná onanie? Největší excesy Miley Cyrus

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

V její posteli se střídají muži i ženy, na koncertech předvádí perverzní show a svým fanouškům ukázala už snad úplně všechno. Život zpěvačky Miley Cyrus rozhodně není nuda. Dnes slaví 27 let.

Článek

Dveře showbyznysu se jí otevřely v pouhých třinácti letech, když coby nevinná dívenka účinkovala v populárním seriálu pro teenagery. Postupem času však ztratila veškerou počestnost, odhodila zábrany a zdá se, že prořídnul i její šatník. Očím veřejnosti se častěji skýtá pohled na nahou, než zahalenou Miley Cyrus. Dnes slaví 27. narozeniny.

Známá provokatérka přišla na svět ve státě Tennessee jako Destiny Hope Cyrus a jelikož se pořád smála, začali ji rodiče přezdívat Smiley (Smíšek). Z pseudonymu později zmizelo první písmeno a do umělecké branže vstoupila začínající herečka už jako Miley. Andělskou tvářičku ovšem jedna z nejkontroverznějších osobností současnosti dávno nenosí.

Hvězdný start 

Televizní seriál Hannah Montana (2006–2011) vypráví příběh mladé studentky. Přes den je obyčejnou žačkou, jakmile však skončí odpolední výuka, nasadí paruku a mění se v popovou zpěvačku, po které šílí celý svět. Hlavní roli získala hudebně nadaná Miley Cyrus, a protože show lámala rekordy ve sledovanosti, měla hned po uvedení první řady rovnou miliony fanoušků. V roce 2008 už patřila mezi sto nejvlivnějších lidí planety.

Foto: Profimedia.cz

Miley Cyrus (uprostřed) na rodinném výletu s matkou Tish (52) a otcem Billy Rayem (58), který si zahrál otce Miley i v seriálu Hannah MontanaFoto: Profimedia.cz

První skandál 

Image dokonalé slušňačky slavné Američance příliš dlouho nevydržela. Do jejího emailového účtu a profilu na sociální síti se totiž naboural počítačový hacker. Soukromý život patnáctileté Miley Cyrus si kybernetický zlodějíček nenechal pro sebe. Bulvární plátky rázem zaplnily snímky herečky, kterak se se svým tehdejším přítelem muchluje na sedačce. Vedení televizní stanice, s níž měla zamilovaná puberťačka smlouvu, příliš nadšené nebylo a doporučilo jí, aby vztah ukončila.

Foto: Profimedia.cz

Miley jako popová diva Hannah Montana na začátku své kariéry Foto: Profimedia.cz

Nemístné srandičky

O další šok se postarala hned vzápětí, když se fotografkou Annie Leibovitz (70) nechala zvěčnit na obálku časopisu Vanity Fair. Nezletilá hvězda spoře oděná v saténové látce, a navíc bez podprsenky? Bouřlivé reakce na sebe nenechaly dlouho čekat a Miley nezbylo nic jiného než se za neuvážené focení fanouškům omluvit. V roce 2009 pak unikla na veřejnost fotka, na které si spolu s kamarády vytahuje oční víčka a napodobuje tak Asiaty. Hloupý vtípek naštval čínské vládce, v jejich zemi se přívětivého přivítání tedy jen tak nedočká.

Foto: Profimedia.cz

V roce 2014 to na své show pořádně rozjela Foto: Profimedia.cz

Nekonrolovatelná rebelie

Následovala série divokých excesů. Své pěvecké číslo na Teen Choice Awards v roce 2009 okořenila sexy tancem u tyče, začala její bouřlivá aféra s hercem Liamem Hemsworthem (29), kouřila marihuanu a udělala si první tetování. V létě 2012 shodila dlouhé vlasy a o rok později vydala klip k písni Wrecking Ball, ve kterém se nahá houpe na demoliční kouli. Video má k dnešnímu dni přes bilion zhlédnutí. Přestože vzbudilo pořádný rozruch, dopřála fanouškům ještě mnohem úchylnější podívanou.

Foto: Profimedia.cz

Manželství s hercem Liamem Hemsworthem vydrželo jen něco přes půl roku Foto: Profimedia.cz

Perverzní tance

Choreografie, kterou Miley Cyrus předváděla na svých vystoupeních, spočívala zásadně v předstírání masturbace a kopulačních pohybů. I proto ustoupila Anna Wintour (70), šéfredaktorka americké verze módního magazínu Vogue, od plánované obálky s ní. Koneckonců, bůhví, jak by titulní strana vypadala. Vyfotit Miley bez vyplazeného jazyka a oplzlých gest se v té době povedlo opravdu jen málokomu. Její koncerty, na nichž nechyběl ani obří nafukovací penis, představovaly noční můru všech rodičů.

A jak to má zpěvačka se vztahy? Po několika rozchodech, dvou zasnoubeních a jedné žádosti o rozvod s Liamem Hemsworthem randila pansexuálka Miley Cyrus i s několika ženami. „Pokud nikomu neubližujete, vaše volba je jen vaše věc,“ odpověděla na otázku, jestli jí to přijde normální.

Foto: Profimedia.cz

Ve videoklipu k písni Wrecking ball se nahá houpe na demoliční kouli Foto: Profimedia.cz

Navždy 27?

Před dovršením jednadvacátých narozenin jí nebyly cizí ani alkoholové mejdánky či experimentování s drogami, a i když se od roku 2016 malinko zklidnila, na pódiu je pořád stále stejná divoška. Není divu, že se mnozí fanoušci obávají, aby se nepřipojila ke Klubu 27 – skupině hudebníků, jejichž život vyhasnul předčasně a neočekávaně ve 27 letech, ať už na předávkování drogami či náhlou zástavou srdce. Mezi nechvalně známou sedmadvacítku patří například Jimi Hendrix, Janis Joplin, Kurt Cobain nebo Amy Winehouse. Držíme Miley Cyrus palce, a doufáme, že ji podobný osud nepotká.

Foto: Profimedia.cz

Krátce po krachu manželství s Liamem začala Miley randit s modelkou Kaitlynn Carter (31), aktuálně chodí se zpěvákem Cody Simpsonem (22)Foto: Profimedia.cz

Manželství jí vydrželo sice jen sedm měsíců, ale svatební šaty měla za milion. A nejen ona – v čem se vdávají celebrity? 

Reklama

Načítám