Hlavní obsah

Džínová bunda 4x jinak: Se šaty i midisukní!

Foto: Oleksandr Kavun, Shutterstock.com

Foto: Oleksandr Kavun, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Džínová bunda je stálice v dámském i pánském šatníku. Jak ji nosit tohle jaro a léto? Poskládali jsme pro vás čtyři trendy outfity s kalhotami, midisukní i šaty.

Článek

Džínová bunda je jedním z univerzálních kousků v šatníku a teď je období, kdy na ni konečně dojde. Jestli vám chybí inspirace, jak ji nosit, podívejte se na naše tipy. Bylo těžké vybrat jen čtyři kombinace, protože tahle bunda se hodí ke všemu, kromě byznys módy.

Do módní skládačky jsme vybrali klasický střih a světle modrou barvu, to je standard. Pokud je ta vaše už obnošená a pokukujete po nové, teď letí ty v oversized střihu a prodloužené, klidně až pod zadek. Nebo zkuste místo modré bílou či černou s otrhanými detaily.

Džínová mánie 

První outfit je pro odvážnější. Trend „denim na denim“ musíte zkombinovat šikovně, tak abyste v tom nevypadaly, jako když jedete na chatu. Proto je zbytek outfitu vybraný v zářivě červené a místo placatých bot jsou kotníkové se zajímavým podpatkem. Troufly byste si?

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): 1. Džínová bunda H&M, 899 Kč, 2. Džíny Marks & Spencer, 1099 Kč, 3. Tričko Mango, 299 Kč, 4. Boty Eva Minge, 2123 Kč (původně 3542 Kč), prodává Eobuv, 5. Kabelka Aldo, 1399 Kč, prodává ZootFoto: Archiv firem

Puntíky pro romantičky

Puntíky se tento rok vrátily ve velkém, proto jsme je nemohli vynechat, a když se spojí pudrově růžová, tyl a střih midisukně, je to neodolatelný kousek pro kombinování s ležérní džískou. V nude odstínech můžete klidně zůstat, a když bude ráno chladno, chytře vrstvěte pod bundu – lehký svetřík bude akorát.

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): 1. Džínová bunda H&M, 899 Kč, 2. Sukně Orsay, 649 Kč, 3. Svetr H&M, 249 Kč, 4. Boty Vagabond, 3219 Kč (prodává Eobuv), 5. Saténové tílko H&M, 599 Kč, 6. Kabelka F&F, 599 KčFoto: Archiv firem

Pruhované šaty

Pruhované šaty v zářivě zelené nás okouzlily. Jsou skvělým kouskem jak na elegantní příležitost s podpatky, tak na volný čas k teniskám. A všimněte si slaměné kabelky, protože jestli letošek přinesl nějaký významnější trend, je to právě tohle!

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): 1. Džínová bunda H&M, 899 Kč, 2. Šaty Vila, 1299 Kč, prodává Zoot, 3. Mikina H&M, 349 Kč, 4. Tenisky Adidas, 2597 Kč, 5. Sluneční brýle Mango, 499 Kč, 6. Slaměná kabelka Deichmann, 599 KčFoto: Archiv firem

Hlavně pohodlně

S posledním outfitem zůstáváme v komfortní zóně. Ugly sneakers, pružné černé slimky do pasu a kratší mikina vás bude bavit. Sportovní styl bere městkou módu útokem, tak proč se na této vlně nesvézt? Aby byl outfit dokonalý, kabelku vyměňte za menší batoh.

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): 1. Džínová bunda H&M, 899 Kč, 2. Džíny Zara, 699 Kč, 3. Mikina Adidas (zelená), 1557 Kč, 4. Tenisky Esprit, 2299 Kč, 5. Batoh Calvin Klein, 4832 Kč, prodává EobuvFoto: Archiv firem

Anketa

K čemu se vám džínová bunda líbí nejvíc?
K džínám
13,9 %
K sukni
48,9 %
K šatům
33,8 %
K mikině
3,4 %
Celkem hlasovalo 7343 čtenářů.

Prahnete po další módní inspiraci? Co třeba jarní outfity s teniskami, které budou slušet i ženám 40+?

Související témata:

Načítám