Hlavní obsah

Editorial: Natočili jsme video, od kterého neodtrhnete oči!

Foto: Greta Blumajerová

Počasí je poslední dobou bídné, je třeba si zlepšit náladu!Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Léto je definitivně pryč, venku pořád prší, začala škola, takže děti jsou unudlené, doprava po prázdninách zhoustla a o politice už vůbec nemá význam mluvit. Je nejvyšší čas zvednout si náladu!

Článek

Když Blanka v létě navrhla, že natočí video o moderním pětiboji s olympijským vítězem Davidem Svobodou, měla námět schválený zhruba za vteřinu. Já jsem se dokonce vzápětí nabídla, že se natáčení zúčastním a budu držet světla, brašny, víčko od foťáku, prostě cokoli :-). Nakonec mi to bylo blbé, ale aspoň jsme se tu všichni (včetně Michala!) na video těšili.

Foto: Jakub Jurdič

Tentokrát jsme pro vás natočili video s moderním pětibojařem Davidem SvobodouFoto: Jakub Jurdič

Foto: Jakub Jurdič

Blanka se seznamuje s šermemFoto: Jakub Jurdič

Ano, je to trochu dětinské, uznávám, ale pohled na pěkného chlapa zkrátka potěší :-). Moderní pětiboj zná v Česku minimálně od loňského srpna většina žen. Velká část z nich by sice už nedokázala vyjmenovat, z jakých disciplín se vlastně skládá, ale zato ví naprosto přesně, jak vypadá náš jediný olympijský vítěz v tomto sportu :-). Pokud si chcete jedno, druhé, případně obojí připomenout, podívejte se na naše dnešní video!

Foto: Jakub Jurdič

Zvládnete vyjmenovat všechny disciplíny, v nichž David v Londýně exceloval?Foto: Jakub Jurdič

Foto: Jakub Jurdič

Video s Davidem Svobodou u nás najdete dnes od 12 hodinFoto: Jakub Jurdič

A pokud dojdete k názoru, že pohled na hezkého muže dokáže alespoň trochu vylepšit ten pocit, který se vás zmocnil při pohledu z okna, zkuste se mrknout ještě na nejhezčí současné modely nebo na tyhle sexy vousáče. Lepší počasí nebo schopnější politiky si tím nepřičarujete, ale náladu to trochu zvednout dokáže :-).

Přeji vám příjemný týden.

Reklama

Související témata:

Načítám