Hlavní obsah

Editorial: Tleskáme čtenářkám! Co jste s námi dokázaly?

Foto: Greta Blumajerová

Podívejte se, jak se Blanka s našimi čtenářkami popasovaly s tanečním stylem zvaným dancehall!Foto: Greta Blumajerová

Reklama

A je to tady! Ti z vás, kdo sledovali Blanku a desítku našich čtenářek při jejich snaze naučit se taneční styl zvaný dancehall, se dnes konečně dočkají!

Článek

Na první lekci jich přišlo devatenáct. A desítka statečných opravdu vydržela až do konce! Dojížděly z Děčína, Kolína, Dobřichovic i Berouna a po čtyři večery dřely spolu s Blankou a lektorkou Angeé. Všechny měly pár kilo navíc a chuť dokázat, že hýbat se a tančit může každý – váha neváha.

Foto: Jakub Jurdič

Tréninky daly naší partičce pořádně zabratFoto: Jakub Jurdič

Měsíční dřinu pak završilo naše natáčení, během něhož skupinka „prodala“, co se během pondělních nocí naučila. A že bylo na co se dívat! Všechny čtenářky odjížděly nadšené, a hlavně – odvážely si chuť v tancování, případně jiné formě pohybu, pokračovat. A to je skvělé :-). Měsíc strávený s dancehallem je tedy za námi, ale pokud vás naše dnešní video inspiruje a dostanete chuť si podobně vyzkoušet jiný styl tance nebo cvičení, napište naší Blance! Třeba to nějak zařídí :-).

Foto: Jakub Jurdič

Na první lekci jich přišlo devatenáct, video točila desítka statečnýchFoto: Jakub Jurdič

Kromě tančení pro vás tento týden máme i další čtení. Renata se pustila do testu přípravků na nádobí, Maria si posvítila na kvalitu vajíček. Jana si pro vás přichystala módní inspiraci na duben a Klára další lahůdku z kuchyně babičky Pechové.

Foto: Jakub Jurdič

Choreografii pro naše čtenářky vymyslela lektorka AngeéFoto: Jakub Jurdič

Přeji vám příjemný týden!

Reklama

Načítám