Hlavní obsah

Editorial: Velikonoce se blíží. A s nimi zahrádkářské orgie!

Foto: Greta Blumajerová

Těšíte se spíš na Velikonoce, nebo na start zahradnické sezony?Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Velikonoce se kvapem blíží, což je skvělé! Právě během velikonočního víkendu mi totiž na chatě konečně pustí vodu, a tím odstartují masivní zahradnické orgie :-).

Článek

Je mi ale jasné, že zatímco já řeším objednávky květin, keřů a stromů a plánuju, co kam zasadím a co kde vybuduju, většina lidí během Velikonoc oslavuje úplně jiné věci :-). Vyzdobit byt či dům, napéct beránky, namalovat vajíčka, přežít pomlázku, a případně vzpomenout na toho, kvůli komu se tento svátek slaví, to je to, oč tu běží.

My jsme se letos rozhodli, že se vám Velikonoce pokusíme vylepšit. Tak předně u nás můžete vyhrát foťák. Stačí k tomu maličkost – zúčastnit se fotosoutěže o nejhezčí jarní dekoraci! Růžový Canon získá ten, jehož fotografie nasbírá nejvíc bodů (srdíček). Vzhledem k tomu, že dekorace zdobí většinu českých domovů, to zas není tak těžké, ne?

Speciální velikonoční záložka ode dneška přibyla i v sekci Bydlení v našich Nákupech – pěkně na jednom místě v ní najdete dekorace, které se k tomuto svátku vážou. 30. března pak spustíme naše tradiční pohlednice, a navrch hned dva články chystá kolegyně Renata. Jedním z nich bude video návod na krásné závěsné vajíčko, ten druhý přinese tipy na dekorace, které si můžete vyrobit doma z věcí, které se polozapomenuty vyskytují ve většině domácností.

Aspoň tedy doufám, že na to Renata bude mít čas – momentálně je zahlcena výrobou dekorací z korkových zátek a betonu, které si u ní objednala většina kolegyň a kolegů. A jak jistě chápete – zahradnická sezona se blíží, a já tudíž opravdu potřebuji mít včas hotový ten květináč ze zátek a betonové pítko pro ptáčky! :-).

Přeji Vám příjemný týden!

Reklama

Načítám