Hlavní obsah

Erotické scény z filmů: Zkuste je!

Foto: ghost.com

Působivá scéna s keramickou hlínou ve filmu DuchFoto: ghost.com

Reklama

Erotické scény… Nejenže se objevují ve většině filmů a dodávají jim tak nádech sexuálního jiskření, ale nám, obyčejným smrtelníkům, mohou být užitečné i v běžném životě. Nad skvělou inspiraci totiž není! Z jakých snímků si tedy odčerpat kus erotična a co radši vůbec nezkoušet v zájmu zachování si zdraví i zdravého rozumu?

Článek

Film inspiruje, pobízí a rozšiřuje obzory. Dodejte znovu svému sexuálnímu životu šmrnc a vyndejte ze skříně zaprášené videokazety nebo novodobější DVD či blu-raye! Po čem sáhnout, aby se v ložnici země zachvěla? My to víme!

Rafťáci pro dospělé

Kdo by neznal pubertální komedie minulých let z názvem Snowboarďáci a Rafťáci? I dospělí se nad nimi zasmějí a odreagují. A proč by si taky nemohli „zablbnout“ ve stylu Mádla a Kotka? Silvestr se blíží a kdo ví, kde zrovna při veselé náladě nepotkáte zaparkovaný prázdný autobus, nebo nevezmete za vděk prostorem nějakého osobního vozítka? Pak už jen stačí hupnout dovnitř a pořádně zadýchat okénka! Po hasičském bále ve zmíněném snímku bylo taky Jirkovi a Andree Kerestešové naprosto jedno, jestli se okolo někdo neochomýtá. Jen taková maličkost vám bude odepřena: Andreiny vnady nejsou tak docela její… Vy dublérku k ruce mít nebudete, jenže o to víc se vám tenhle zážitek vryje pod kůži!

Foto: jiri-madl.cz

Erotické dusno v Rafťácích by se dalo krájetFoto: jiri-madl.cz

Duch jako erotická šablona

Všechny jsme u téhle scény měly zrychlený tep. A o to víc nás drásal konec příběhu, když měl Patrick Swayze coby duch odejít od své milované Demi Moore. Vraťme se ale na začátek, kdy si ještě jako zamilovaný páreček dokáží užít jeden druhého. Místo koled nalaďte nezapomenutelný song Unchained Melody od The Righteous Brothers, který je oslavou romantiky sám o sobě, a pusťte se do vlastní žhavé scény. Nemusíte tvořit keramiku, stačí si na sebe vzít volnou bílou košili a zadělávat těsto na cukroví. Cokoliv, co partner sedící za vámi může hnětat nebo si nechat protékat mezi prsty, je vhodná volba. Do postele je to pak jenom kousek!

Striptýz

Vlní se jako šelma a dokáže rozpálit i každou účtenku z papíru, která se v sále nachází. Kdo? Přece Demi Moore coby erotická tanečnice ve filmu Striptýz. Jako inspirace pro „domácí použití" je její um naprosto skvělý! Pusťte si Annie Lennox a běžte do toho s vervou. Partner vám bude zobat z ruky!

Kde dál se dá erotické napětí krájet?

  • Pán a paní Smithovi
  • Ples příšer
  • Americká krása
  • Sedmý hřích
  • Hříšný tanec
  • Skandální odhalení
Foto: erotic-movies.com

Striptýz v podání Demi MooreFoto: erotic-movies.com

9 a půl týdne u vás doma

Kultovní scéna „krmení u ledničky“, kdy Mickey Rourke podává všechno, co útroby jeho chladírny nabízí, do úst Kim Basinger, je velmi, velmi smyslná. Proč? Kim lačně ochutnává všechno od oliv po perlivý nápoj s takovou chutí, že už jen její přístup k věci a vystrčený jazyk naznačuje, o co tu vlastně jde. Dnes tedy nevařte, sedněte si k ledničce a uspořádejte malý degustační raut. Ať vás partner vášnivě nakrmí, polije mlékem, nastaví šampus ke rtům a ukáže, jak se dokáže postarat o svoji chlípnou dámu. Zavřete oči a úklid nechte na zítra. Taková zhýralost si nepořádek vyloženě žádá!

Foto: titanic.com

Smyslnost sblížila Jacka a Rose ve filmu TitanicFoto: titanic.com

Titanic se potápí do víru vášně

Pokud jste trochu exhibicionistické povahy, neváhejte si doma zahrát na Kate Winslet a její soukromý striptýz pro Leonarda DiCapria na lodi Titanic. Tenhle páreček se uchýlí do ústraní, Leo vezme své malířské pomůcky a s citem ztvárňuje akt své budoucí lásky. Domov nebo chata je momentálně dobře vytopená, krb a kamna hřejí naplno. Termoregulaci „zevnitř“ si zajistěte horkým punčem nebo čajem a pomalu odhalujte svoji kůži kousek po kousku v rytmu vybrané hudby. Tužka a velký papír nenechají milence na pochybách, co že to vlastně má dělat. On si poradí… I kdyby těmi malovátky měl obkreslovat vaše křivky přímo na těle!

Tak to vidíte. I něco tak původně nevinného jako přimáčknutí zad partnerky (na kamennou zeď) Patrickem Swayzem ve filmu Road House vás může stát odřeniny. A to vůbec nemluvě o scéně ze Základního instinktu 2, kdy se Sharon Stone nechá za jízdy uspokojovat tak, až to skončí bouračkou, během níž milenec zemře.

Kdy se to může opravdu zvrtnout?

Pozor tedy na alergické reakce, prochladnutí, nežádoucí bolest například u některých ostřejších praktik (svazování, fingované násilí…) a výpary oxidu uhličitého v uzavřené garáži s nastartovaným motorem auta... Jinak by se vám u vlastních erotických scén mělo skvěle dařit!

A propos: Za dlouhých zimních večerů bude čas i na filmová díla staršího data vzniku. Tak hurá za sexuální inspirací do vlastní kinematografické sbírky!

Reklama

Související témata:

Načítám