Hlavní obsah

Fitness proměna: Věra za 6 týdnů zhubla devět centimetrů v pase!

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Manželský pár Věra a Karel mají za sebou polovinu hubnoucího programu. Bylo tedy na čase zkontrolovat, jak se přiblížili ke svému cíli zeštíhlit břicho. Jejich výsledky jsou k neuvěření! Co vy na to?

Článek

Čtenářka Věra se rozhodla absolvovat fitness proměnu, protože ji již delší dobu trápil vzhled jejího břicha. Věděla, že díky pravidelnému sportu má postavu celkem pevnou, ale přebytečný tuk na břiše celkovému dojmu dost ubíral…

Z podobného důvodu začal spolu s Věrou hubnout i její manžel Karel. Ten měl navíc problém s takzvaným viscerálním tukem, respektive skrytým tukem, který obklopuje orgány v oblasti břicha. Při vstupní konzultaci naměřila výživová poradkyně Martina Dvořáková z KetoDiet u Karla natolik vysoké hodnoty tohoto tuku, že by mohly představovat vážné zdravotní riziko.

Jak Věra, tak Karel si proto stanovili jasný cíl. Zaprvé, absolvovat redukční program, a zbavit se tak nechtěného břišního tuku. Zadruhé, osvojit si nové návyky a natrvalo ozdravit svůj životní styl.

Nyní jsou za půlkou svého programu a již oba dva zaznamenali první výsledky! Nejenže jim to už šlape mnohem lépe ve fitku, značné pokroky ukazuje i váha, respektive přístroj pro tělesnou analýzu.

Kolika kil tuku se během šesti týdnu zbavil Karel? A kolika Věra? A podařilo se jim zachovat svalovou hmotu? To se dozvíte v dnešním díle! Další pokračování jejich cesty pak můžete sledovat zase za čtrnáct dní, v úterý 21. března!

Reklama

Související témata:

Načítám